Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd.

Χαμηλή τοξικότητα σόλο fm-200 συστήματα καταστολής πυρκαγιάς με 180L την αποθήκευση

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1set σύστημα
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κοντραπλακέ, χαρτοκιβώτιο εγγράφου
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή ή την παραλαβή L/C
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 3.00 σύνολο το μήνα
  • Λεπτομερής ενημέρωση
  • Περιγραφή προϊόντων

Λεπτομερής ενημέρωση

Πίεση αποθήκευσης: 2.5 MPA Ικανότητα του κυλίνδρου: 180L
Διαχείριση ζώνης: Ενιαία Σχέδιο της εξάλειψης: Εσωκλειόμενη πλημμύρα
Παράγοντας: Fm200 (htc-227ea ή heptafluoropropane) Ώθηση: Αυτόματος ή χειρωνακτικός
Υψηλό φως:

fm σύστημα 200 πυρκαγιάς

,

fm πυροσβεστήρας 200

Περιγραφή προϊόντων

Χαμηλή τοξικότητα σόλο fm-200 συστήματα καταστολής πυρκαγιάς με την αποθήκευση 180L

 

Παράμετρος:

 

Αριθ. Προδιαγραφή Τεχνική παράμετρος
1 Γεμίζοντας πίεση 2.5Mpa
2 Πίεση ανακούφισης 5.0±0.225Mpa
3 Χρόνος ψεκασμού ≤10s
4 Θερμοκρασία εργασίας 0~50℃
5 Δύναμη DC24V/1.6A
6 Ανώτατη πίεση εργασίας 4.2Mpa

 

 

Περιγραφή:

 

    Fm200 (htc-227ea) είναι ένα είδος άχρωμου και tasteless και non-corrosive και ενέργεια-μονώνοντας αερίου χωρίς υπόλειμμα και ρύπανσης μετά από να εξαφανίσει. Και ODP από το είναι μηδέν. Είναι ένα αέριο φιλικός-περιβάλλοντος που χρησιμοποιείται για την εξάλειψη. Επίσης, λόγω τέτοιου χαρακτηριστικού γνωρίσματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ειδική θέση όπου η ηλεκτρική πυρκαγιά είναι εύκολο να.

 

 

Εφαρμογές:

 

    Η θέση όπου η πυρκαγιά είναι εύκολο, όπως paint-spraying τη γραμμή παραγωγής, γερνώ-ηλεκτρικός εξοπλισμός, κυλώντας μηχανή, μηχανή εκτύπωσης, χ, βυθισμένος πετρέλαιο μετασχηματιστής, γονιμοποιώντας να δεξαμενή λειωμένων μετάλλων, δεξαμενή, μεγάλες γεννήτριες, ξεραίνοντας εξοπλισμός, διαδικασία παραγωγής τσιμέντου του κονιοποιημένου άνθρακα, και το μηχανοστάσιο του σκάφους, η λαβή φορτίου, κ.λπ.

   

   FM200 η καταστολή πυρκαγιάς είναι κατάλληλη για το κατειλημμένο δωμάτιο, λόγω της εργασίας της η αρχή είναι ολόκληρη πλημμύρα. Εκείνες οι θέσεις που παίρνουν εύκολα την πυρκαγιά απαιτούν το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς μας. Λήψη των εξής για παραδείγματα:

Δωμάτια τηλεπικοινωνιών, στοιχεία και αρχεία εγγράφου, δωμάτια μηχανισμών παρεμβολής, δωμάτια υπολογιστών, στρατιωτικές εφαρμογές και περιοχές κυττάρων, ιατρικός, ρομποτικός εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας, κέντρα τηλεπικοινωνιών, υφαντική κατασκευή, φάκελλοι και αρχεία στοιχείων, εγκαταστάσεις ηλεκτρικής χρησιμότητας, που εξετάζουν/εξοπλισμός απεικόνισης, αποθήκευση μέσων, χημικά εργαστήρια, στρατιωτικά οχήματα.

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

   

1/ Γρήγορη απάντηση. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία μεγάλης απόστασης μεταφορά των σωλήνων, έτσι το αέριο fm200 μπορεί να απαλλαχθεί άμεσα στη ζώνη προστασίας. Εν τω μεταξύ, ο χρόνος ψεκασμού του είναι λιγότερο από 8 δεύτερος. Έτσι θα κερδίσει περισσότερο χρόνο σχετικά όταν συμβαίνει η πυρκαγιά.

 

2/ Κατάλληλη εγκατάσταση. Έναντι του συστήματος δικτύων σωλήνων, το σύστημα γραφείων θα ήταν σχετικά απλό να διευθύνει την εγκατάσταση. Μετά από την εγκατάσταση των πινάκων ελέγχου και των ηλεκτρικών συστατικών, η αριστερή εργασία είναι ακριβώς να συνδεθεί με μια συσκευή ή τις συσκευές γραφείων πυροσβυστική. Αλλά ένα δωμάτιο δεν πρέπει να αντιστοιχηθεί περισσότερα από 4 κομμάτια από το λόγω του περιορισμού του ρεύματος παραγωγής ενός πίνακα ελέγχου.

 

3/ Χαμηλότερο κόστος. Προφανώς, η τιμή θα ήταν φτηνότερη από τον τύπο δικτύων σωλήνων για τη ζώνη προστασίας που χρειάζεται ακριβώς έναν ενιαίο κύλινδρο, επειδή δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εξετάσει για τη δαπάνη των σωλήνων και των τοποθετήσεων σωληνώσεων, επίσης το κόστος του εργατικού δυναμικού για αυτό το μέρος.

 

 

Αρχή εργασίας:

 

    Εδώ είναι η απεικόνιση της αρχής εργασίας σε ολόκληρο το σύστημα,

 

                Χαμηλή τοξικότητα σόλο fm-200 συστήματα καταστολής πυρκαγιάς με 180L την αποθήκευση 0

 

 

Composititons:

 

   Πραγματικά, ο πλήρης έθεσε το σύστημα περιέχει δύο μέρη: η εξαφανίζοντας συσκευή (ολόκληρη η σύνθεση είναι όπως τη φωτογραφία εκτός από) και ηλεκτρικά στοιχεία.

 

   Μια καθορισμένη συσκευή καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200 γραφείων διαμορφώνεται από τα ακόλουθα συστατικά: fm200 πράκτορες, ένας κύλινδρος fm200, μια στεφάνη, ένα γραφείο, μια βαλβίδα εμπορευματοκιβωτίων, ένας ενεργοποιητής σωληνοειδών, μια εύκαμπτη μάνικα (υψηλή μάνικα), ακροφύσιο και διακόπτης πίεσης.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά