Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd.
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Missaya Lu

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18819451181

WhatsApp : +8618819451181

Free call
Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd.

Co. εξοπλισμού πυρκαγιάς Xingjin Guangzhou, ΕΠΕ

Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd.
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες: xingjin Αριθμός Υπαλλήλων: 50~100
Ετήσιες πωλήσεις: 1000-5000 Ιδρύθηκε Έτος: 2000
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

    Η Co. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΠΥΡΚΑΓΙΆΣ GUANGZHOU XINGJIN, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής της κατασκευής και της εγκατάστασης του συστήματος καταστολής πυρκαγιάς fm200 και άλλων εξοπλισμών προσβολής του πυρός.

 

 

ΘΕΣΗ:

 

   Η Co. εξοπλισμού πυρκαγιάς Guangzhou xingjin, ΕΠΕ καλεί ένα υποκατάστημα εμπορική Co. Guangzhou Zibda, ΕΠΕ. Αυτό δύο επιχειρήσεις εντοπίζει στις διαφορετικές θέσεις. Η Co. εξοπλισμού πυρκαγιάς Guangzhou xingjin, ΕΠΕ τέθηκε στην πόλη Shilou, περιοχή Panyu, Guangzhou, και το υποκατάστημά του εντοπίζει σε H529, 5ο πάτωμα, κτήριο Jinxing, 1 δρόμος Hanjing, περιοχή Tianhe, Guangzhou.

 

              Κίνα Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Επισκόπηση εργοστασίων:

 

    Το γραφείο και το εργοστάσιο της επιχείρησης δεν είναι χωρισμένα. Αυτά τα δύο περιέχουν στο ίδιο πράγμα buiding και ο πρώτος όροφος είναι για τη χρήση εργοστασίων, ο δεύτερος όροφος για επαγγελματική χρήση. Έχουμε εδώ μια επαγγελματική ομάδα σχεδιασμού προγράμματος και ένας άριστος εγκαθιστά και η ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης. Η υψηλή υπηρεσία και η καλύτερη ποιότητά μας έχουν κερδίσει πολλές καλές ανατροφοδοτήσεις από τους πελάτες, αλλά συνεχίζουμε ακόμα την τεχνική μας προσπαθώντας να καινοτομήσουμε περισσότερα νέα προϊόντα προσβολής του πυρός.

 

               Κίνα Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Τιμές:

 

    Από καθιερωμένος το 2000, η επιχείρηση έχει κερδίσει πολλούς έπαινο και τιμές. Η πιστωτική επιχείρηση επιπέδων τίτλου «AA» μας δόθηκε σε από την ένωση πυροπροστασίας της Κίνας το 2014. Εκτός αυτού, όλα τα προϊόντα μας περνούν τη δοκιμή Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας που η ποιότητα ήταν.

 

               Κίνα Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Προϊόντα:

 

    Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησής μας είναι η σειρά fm200, συγχρόνως εμείς επίσης πώληση άλλος εξοπλισμός προσβολής του πυρός, όπως η αντιδηλητηριώδης αναπνευστική συσκευή, κυλώντας παραθυρόφυλλο αντίστασης πυρκαγιάς και ούτω καθεξής.

    Οι σειρές καταστολής πυρκαγιάς fm200 έχουν διαιρεθεί σε τρεις μεγάλους τύπους. Είναι σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200 δικτύων σωλήνων, carbinet σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200, που κρεμά το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200. Αυτό το είδος προϊόντων έχει ευρέως ως καλύτερο υποκατάστατο στη σειρά φωτοστεφάνων.

 

              Κίνα Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Κύριες αγορές:

 

      Οι πελάτες στόχων μας είναι εκείνοι οι άνθρωποι που απαιτούν τους εξοπλισμούς προσβολής του πυρός σε όλο τον κόσμο. Έχουμε αναπτύξει γρήγορα την ασιατική και αφρικανική αγορά μέχρι φέτος. Στα επόμενα έτη, θα προσπαθήσουμε για άλλες ξένες αγορές.

 

            Κίνα Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

 

  Είμαστε έτοιμοι για τις προκλήσεις, παρακαλώ μην διστάστε να μας στείλετε μια έρευνα σε!

Ιστορία

 

    Η Co. εξοπλισμού πυρκαγιάς Xingjin Guangzhou, ΕΠΕ είναι κατασκευαστής που εστιάζει στο αυτόματο σύστημα καταστολής πυρκαγιάς fm200. το εργοστάσιό μας καθιερώνεται το 2010, το οποίο μοιράζεται με τρεις προϊσταμένους που είναι επαγγελματικοί σε αυτόν τον τομέα. Σύμφωνα με την ανάπτυξη της επιχείρησης και την ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης. είμαστε πρόθυμοι να ανοίξουμε την πόρτα και να αγκαλιάσουμε τον κόσμο. Αυτό είναι ακριβώς η πρόθεση που κάνουμε τώρα και η έννοια της ανάπτυξής μας.

 

    Δεδομένου ότι είναι όπως το σύνθημα της επιχείρησής μας, «κύρια τεχνολογία, καινοτομία και απεριόριστος, λαϊκή, ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα, η αναζήτηση της τελειότητας», προχωράμε σταθερά συνεχώς κάτω από την καθοδήγηση από το. 

 

    Έχουμε δημιουργήσει την αξιοσέβαστη απόδοση πωλήσεων. φυσικά, θα ξέρατε ότι είναι πραγματικά μια δύσκολη εργασία στο βήμα προς τα εμπρός εάν εξοικειώνεστε με αυτόν τον τομέα. Υπάρχουν πολλά εμπόδια μπροστά από τον τρόπο μας να προωθήσουμε, όπως η επικοινωνία των προγραμμάτων και μεταφορά με το υψηλό αέριο και η αποδοχή βασισμένη στα διαφορετικά πρότυπα παραγωγής ή άλλους εσωτερικούς παράγοντες. Σίγουρα, αυτές οι καταστάσεις δεν μπορούν να γίνουν οι δικαιολογίες για να εμποδίσουν τον τρόπο μας στην επιτυχία. σε τελευταία ανάλυση, πιστεύουμε ότι όπου υπάρχει, είναι εκεί ένας τρόπος.

 

    Με την προϋπόθεση ότι η κύρια αγορά μας είναι στην Κίνα (ηπειρωτική χώρα), υπάρχει ισχυρή οικονομική βάση oversea της ανάπτυξης με τη μακροπρόθεσμη εξερεύνηση και της επέκτασης της επιχειρησιακής στρατηγικής. σύμφωνα με την ιστορία ανάπτυξής μας στην ηπειρωτική χώρα, έχουμε την ικανοποιητική ικανότητα και δοκιμάζουμε για να καθιερώσουμε την επιχείρηση και να ερευνήσουμε περισσότερες αγορές στο εξωτερικό. εν τω μεταξύ, ξέρουμε ότι η επιχείρηση είναι όχι μόνο για μια ημέρα ή έναν λίγος χρόνο. εν τω μεταξύ, σχέση μόνο η μακροπρόθεσμη συνεργασίας και επιχειρήσεων μπορεί να βεβαιώσει την τιμιότητα και τις υπηρεσίες μας. έχουμε αναπτυχθεί και αναπτυσσόμενος την αγορά μας στην ηπειρωτική χώρα ακόμα και παγιώνοντας την για πολύ καιρό. έτσι γιατί όχι προσπαθούμε τη διεθνή αγορά και συνθέτουμε την ιστορία του σφαιρικού ταξιδιού;

 

    

Υπηρεσία

    Η Co. εξοπλισμού πυρκαγιάς Xingjin Guangzhou, ΕΠΕ είναι κατασκευαστής που εστιάζουν στο αυτόματο σύστημα καταστολής πυρκαγιάς fm200.

 

    Σε αυτόν τον τομέα, ολόκληρο το πρόγραμμα μπορεί να διαιρεθεί σε τρία μέρη. Σχεδιάζονται ολόκληρων του συστήματος και της προμήθειας του εξοπλισμού, έπειτα εγκατάσταση του συστήματος. Μερικές φορές, ένα άτομο θα αφήσει το ίδρυμα σχεδίου για να προσφέρει ένα σχέδιο. Κατόπιν θα επιδιώξουν το έναν κατάλληλο εργοστάσιο ή διανομέα ή τον προμηθευτή για να αγοράσουν όλους τον εξοπλισμό και τα εξαρτήματα σύμφωνα με το σχέδιο. Τέλος, πρέπει να βρούν μια ομάδα για να λύσουν την εγκατάσταση. Αυτός είναι πολύ περιπλέκει το πρόγραμμα. Επιπλέον, θα μπορούσε να υπάρξει κάποια απόκλιση μεταξύ των διαφορετικών ιδρυμάτων ή των ομάδων.

 

    Πραγματικά, μπορούμε συνολικά να προσφέρουμε όλη την υπηρεσία για σας, ακόμη και είμαστε μόνο ένα εργοστάσιο εδώ. Επειδή έχουμε την ομάδα σχεδίου μας. Έχουν την πλούσια εμπειρία από αυτή την άποψη. Από την άποψη του σχεδιασμού, μπορούν πάντα να παρέχουν τη θαυμάσια υπηρεσία. Εν τω μεταξύ, εάν αγοράζετε υιοθετήστε το σχέδιο σχεδίου μας και θελήστε να τοποθετήσετε τη διαταγή από μας, θα είναι πολύ σαφές και εύκολο για μας να συνεχίσουμε την επόμενη εργασία. Ξέρουμε ολόκληρη τη λεπτομέρεια σύντομα. Επειδή αυτή είναι ακριβώς επικοινωνία μεταξύ δύο τμημάτων εδώ. Φυσικά, μετά από το τέλος της παραγωγής, μπορούμε άμεσα να κανονίσουμε την ομάδα εγκαταστάσεών μας για να τελειώσουμε ολόκληρη την εργασία εγκαταστάσεων εάν μας χρειάζεστε.

 

    Έτσι συγκεντρώνουμε το σχέδιο και τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση μαζί, οι οποίοι θα επιταχύνουν εξαιρετικά την περίοδο εργασίας και θα προωθήσουν την αποδοτικότητα εργασίας και θα κερδίσουν κόστος.

 

    Εδώ είναι λίγα πράγματα που πρέπει να αναφερθούν:

 

    Κάποιος είναι ότι η υπηρεσία σχεδίου μας είναι ελεύθερη. Αλλά δεν δεχόμαστε την υπερβολική ή αδικαιολόγητη απαίτηση από τους πελάτες. Επειδή αυτό είναι η δωρεάν υπηρεσία μας. Πρέπει να εξετάσουμε το κόστος μας και να αποφύγουμε τη χωρίς νόημα εισαγωγή. Η ελπίδα εσείς μπορείτε να καταλάβετε την αρχική πρόθεσή μας.

 

    Δύο είναι ότι θα χρεώσουμε τα χρήματα για την εγκατάσταση. Εδώ πρέπει να τους εξετάσουμε από δύο πτυχές. Κάποια είναι αμοιβή του προσωπικού, άλλο είναι έξοδο διαμονής.

 

    Συνολικά μιλώντας, θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας και θα διαθέσουμε την προσπάθειά μας να σας προσφέρουμε καλύτερα την υπηρεσία. Αυτός είναι ο στόχος επιχείρησής μας.

Η ομάδα μας

    Έχουμε όλα τα είδη ομάδων στην επιχείρησή μας εδώ σύμφωνα με τη δομή και το σύνταγμα της επιχείρησής μας. Εν τω μεταξύ, οι ομάδες μας μπορούν να είναι διαφορετικοί χαρακτήρες σύμφωνα με τις διαφορετικούς απαιτήσεις και τους στόχους εργασίας. Γενικά, μπορούμε να είμαστε μια ομάδα όταν εργαζόμαστε μαζί για ένα ίδιο πρόγραμμα.

 

    Εδώ διοργανώνουμε το εργαστήριό μας. Οι εργαζόμενοι μπορούν να διαιρεθούν σε διάφορους τύπους σύμφωνα με τα λειτουργώντας επίπεδα και το περιεχόμενό τους. Δεδομένου ότι ξέρετε το σύστημά μας αποτελείται από πολλά εξαρτήματα. Έτσι υπάρχουν πολλές ομάδες, οι οποίες ειδικεύονται στην εργασία τους. Παραδείγματος χάριν, μια εστίαση ομάδας στους κυλίνδρους, άλλος εστιάζει στην οδήγηση των συσκευών, κ.λπ. Εξίσου, έχουμε το γραφείο μας στο ίδιο μέρος μαζί με το εργοστάσιο. Τόσο εδώ έχουμε την ομάδα μας ομάδων ή εξυπηρέτησης πελατών πωλήσεων ή την ομάδα σχεδίου, κ.λπ. Έτσι ώστε, η επιχείρησή μας μπορεί να είναι πλήρης και άριστη και εύκολο να απαντηθεί στους πελάτες μας στην υποστήριξη τέτοιων ομάδων.

 

    Επίσης, όλες οι ομάδες είναι ενώνουν και εργάζομαι-σκληρά. Έχουμε έναν στόχο που προσφέρουν την καλύτερες ποιότητα και την υπηρεσία στους πελάτες μας. Εν τω μεταξύ, οι ομάδες μας είναι πλήρως πεπειραμένες σε αυτόν τον τομέα για το σύστημα fm200. Όσον αφορά στο πνεύμα των ομάδων μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε την οικεία υπηρεσία. Κάθε λεπτομέρεια, κάθε ερώτηση, ή κάθε απαίτηση, δεδομένου ότι χρειάζεστε τα χέρια μας, θα κάνουμε αυτού χωρίς κανένα δισταγμό. Αυτές είναι οι ομάδες μας.

 

    Η τέλεια ποιότητα εξαρτάται από την καλύτερη υπηρεσία, αλλά η καλύτερη υπηρεσία εμπιστεύεται τις ομάδες αρμονίας. Τόσο εδώ είναι η μόνη επιλογή σας. Επειδή έχουμε το υπόβαθρο ομάδων δύναμης.

  • Marrilyn

    Marrilyn
  • Tom

    Tom
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας