Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd.

30L κόκκινο κρεμώντας σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κυλίνδρων FM200 HFC227ea για τη μικρή ενιαία ζώνη

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 καθορισμένο σύστημα
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κοντραπλακέ ή χαρτοκιβώτιο εγγράφου
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή ή την παραλαβή L/C
Όροι πληρωμής: L/C, D/P, T/T, Western Union, Paypal, πιστωτική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σετ ανά μήνα
  • Λεπτομερής ενημέρωση
  • Περιγραφή προϊόντων

Λεπτομερής ενημέρωση

Γεμίζοντας πίεση: 1.6Mpa Χρόνος ψεκασμού: ≤8s
Πρότυπα της εξέτασης: GB25972-2010 Πίεση αποθήκευσης: 2.5MPa
Παράγοντας: Fm200 Ανώτατη πίεση εργασίας: 4.2MPA
Υψηλό φως:

ασφαλείς λύσεις πυρκαγιάς

,

Συστήματα καταστολής πυρκαγιάς

Περιγραφή προϊόντων

30L κόκκινο κρεμώντας σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κυλίνδρων FM200 για τη μικρή ενιαία ζώνη

 

 

Παράμετρος:

 

Αριθ. Προδιαγραφές Παράμετροι
1. Ικανότητα 8l, 10l, 16l, 20l, 30l
2. Γεμίζοντας πίεση 1.6Mpa
3. Χρόνος ψεκασμού ≤8s
4. Θερμοκρασία εργασίας 0~50℃
5. Αρχικός τρόπος Ηλεκτρική έναρξη ή χειρωνακτική έναρξη


Περιγραφή:

 

    Fm200 (htc-227ea) είναι ένα είδος άχρωμου και tasteless και non-corrosive και ενέργεια-μονώνοντας αερίου χωρίς υπόλειμμα και ρύπανσης μετά από να εξαφανίσει. Και ODP από το είναι μηδέν. Είναι ένα αέριο φιλικός-περιβάλλοντος που χρησιμοποιείται για την εξάλειψη. Επίσης, λόγω τέτοιου χαρακτηριστικού γνωρίσματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ειδική θέση όπου η ηλεκτρική πυρκαγιά συμβαίνει εύκολα.

 

    Συνδυασμένο με την εξάλειψη της συσκευής και των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, ολόκληρο το σύστημα μπορεί να ωθήσει 

αυτόματα. Μπορεί να ελέγξει την κατάσταση μιας προστατευτικής περιοχής μέσω των ανιχνευτών και όταν υπάρχει μια πυρκαγιά, μπορεί να αρχίσει την εξαφανίζοντας συσκευή μέσω του ενεργοποιητή σωληνοειδών αυτόματα. Έτσι ολόκληρο το σύστημα μπορεί να επιτύχει την αυτοματοποίηση συνολικά. Επομένως, μπορεί να αποφύγει ότι δεν υπάρχει κανένας που παρατηρεί την πυρκαγιά όταν συμβαίνει και επίσης κερδίζει πολλά χρήματα για την απασχόληση για να εποπτεύσει την προστατευτική περιοχή.

 

Εφαρμογές:

 

    Δωμάτιο ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα στοιχείο - κέντρο επεξεργασίας, εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών, έλεγχος διεργασίας, ακριβός ιατρικός εξοπλισμός, βιομηχανικός εξοπλισμός, βιβλιοθήκη, μουσείο και γκαλερί τέχνης, καθαρό δωμάτιο, ανηχοειδής αίθουσα, εγκαταστάσεις ενέργειας εκτάκτου ανάγκης, εύφλεκτος υγρός χώρος αποθήκευσης, κ.λπ.

 

    Η θέση όπου η πυρκαγιά συμβαίνει εύκολα, όπως paint-spraying τη γραμμή παραγωγής, γερνώ-ηλεκτρικός εξοπλισμός, κυλώντας μηχανή, μηχανή εκτύπωσης, διακόπτης ελαίου, βυθισμένος πετρέλαιο μετασχηματιστής, γονιμοποιώντας δεξαμενή λειωμένων μετάλλων, δεξαμενή, μεγάλες γεννήτριες, ξεραίνοντας εξοπλισμός, τσιμεντάρει την υπέρ διαδικασία duction του κονιοποιημένου άνθρακα, και το μηχανοστάσιο του σκάφους, τη λαβή φορτίου, κ.λπ.

 

Συνθέσεις:

   

Η κρεμώντας συσκευή καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200 μπορεί να διαιρεθεί σε δύο τύπους: κάποιος είναι ο ηλεκτρομαγνητικός τύπος, άλλος είναι ο θερμοκρασία-βασισμένος στο τύπος.

 

Ο ηλεκτρομαγνητικός τύπος που κρεμά τη συσκευή καταστολής πυρκαγιάς fm200 αποτελείται από έναν κύλινδρο fm200, μια βαλβίδα εμπορευματοκιβωτίων, έναν ενεργοποιητή σωληνοειδών, έναν διακόπτη πίεσης, έναν σωλήνα ανοξείδωτου, και ένα ακροφύσιο.

 

Ο ελεγχόμενος ως προς τη θερμοκρασία τύπος που κρεμά το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς fm200 προτιμά μια μονάδα του αισθητήρα θερμοκρασίας αντί της βαλβίδας εμπορευματοκιβωτίων και της βαλβίδας σωληνοειδών.

                             

                           30L κόκκινο κρεμώντας σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κυλίνδρων FM200 HFC227ea για τη μικρή ενιαία ζώνη 0

               

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

Αν και το κρεμώντας σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200 έχει δύο είδη συστήματος, αλλά τα πλεονεκτήματά τους είναι τα ίδια με επόμενο:

 

1/ Ουσιαστική εκτίμηση λίγης προστασίας. Μερικές περιοχές, όπως τα δωμάτια κεντρικών υπολογιστών ή τα ηλεκτρικοί δωμάτια ή οι όμοιοι θα ήταν πολύ μικρές, οι οποίοι απαιτούν λίγο πυροσβυστικό πράκτορα. Κατόπιν, το κρεμώντας σύστημα τύπων μπορεί να διαδραματίσει το ρόλο του.

 

2/ Λίγο επάγγελμα του διαστήματος. Δεδομένου ότι η ζώνη προστασίας είναι πολύ μικρή, έτσι ίσως δεν υπάρχει κανένα πολύ διάστημα για να τοποθετήσει άλλες μηχανές ή συσκευές ή τα αντικείμενα. Κατόπιν, ο κρεμώντας τύπος σχεδιάζεται με τη μικρή αλλά αποδοτική λειτουργία της καταστολής πυρκαγιάς και της γενικής κάλυψης σε ολόκληρο το δωμάτιο.

 

3/ Κατάλληλες εγκατάσταση και μεταφορά. Λόγω του σχετικού ελαφριού και μικρού αριθμού, ακόμη και ένα άτομο μπορεί να το κρατήσει και να καθορίσει στην κορυφή της οροφής ή του τοίχου. Αλλά πρόσθετα, το ελεγχόμενο ως προς τη θερμοκρασία πρότυπο δεν μπορεί να εγκατασταθεί περισσότερα από ένα κομμάτια κατ 'αρχήν ή την πρακτική.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά