Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd.

Συσκευή καταστολής πυρκαγιάς εξοπλισμού κουζινών

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Αριθμό μοντέλου: CMDS20-2-YH, CMDS13-1-YH
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξωτερικό κιβώτιο κοντραπλακέ με την τσάντα φυσαλίδων ή το έγγραφο
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/P, T/T, Western Union, Paypal, πιστωτική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολα την εβδομάδα
  • Λεπτομερής ενημέρωση
  • Περιγραφή προϊόντων

Λεπτομερής ενημέρωση

Όγκος κυλίνδρων: 12L×2, 12L×1 Ικανότητα του πράκτορα: 20kg, 10kg
Σειρά προστασίας (μήκος): 8m12m, 4m6m Πίεση αποθήκευσης (20℃): 7Mpa
Οδηγώντας ικανότητα αερίου: 150g Χρόνος εξάλειψης: ≤9s
Χρόνος ψεκασμού του δροσίζοντας νερού: ≥5min Λέξη κλειδί: πυροσβυστικός εξοπλισμός κουζινών
Υψηλό φως:

20kg συσκευή καταστολής πυρκαγιάς

,

9s εξαφανίζοντας συσκευή καταστολής πυρκαγιάς

,

7MPa συσκευή καταστολής πυρκαγιάς

Περιγραφή προϊόντων

Συσκευή καταστολής πυρκαγιάς εξοπλισμού κουζινών

 

 

Περιγραφή:

 

Οι εμπορικές συσκευές καταστολής πυρκαγιάς εξοπλισμού κουζινών μπορούν να διαιρεθούν σε δύο κατηγορίες: ξηρός τύπος και υγρός τύπος. Γενικά, η ξηρά συσκευή καταστολής πυρκαγιάς εξοπλισμού κουζινών τύπων χρησιμοποιεί κυρίως τη λεπτή ξηρά σκόνη βραδυνού ως εξάλειψη του πράκτορα. Την υγρή συσκευή καταστολής πυρκαγιάς εξοπλισμού κουζινών τύπων γεμίζουν κυρίως με τον εξαφανίζοντας πράκτορα νερού. Η επιχείρησή μας υιοθετεί την υγρή συσκευή καταστολής πυρκαγιάς τύπων, η οποία εξαρτάται από έναν ορισμένο εξαφανίζοντας πράκτορα ποσότητας για να σβήσει μια πυρκαγιά. Στηρίζεται κυρίως στην επαφή με την επιφάνεια του υψηλής θερμοκρασίας λαδιού για να παραγάγει saponification την αντίδραση, και να απορροφήσει συγχρόνως πολλή θερμότητα, αφρός προϊόντων που καλύπτει το στρώμα, να απομονώσει το οξυγόνο, και να πραγματοποιήσει την προσβολή του πυρός. Η μέθοδος για να αποτρέψει reignition του δοχείου πετρελαίου μειώνει τη θερμοκρασία πετρελαίου σε κάτωθι 363℃ με τον ψεκασμό του δροσίζοντας νερού. Αυτό το είδος συσκευής καταστολής πυρκαγιάς έχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής πυροσβυστικής αποδοτικότητας και της εύκολης καθαρίζοντας περιοχής μετά από πυροσβυστικό.

 

 

 

Εφαρμογές:

 

Η συσκευή καταστολής πυρκαγιάς εξοπλισμού κουζινών χρησιμοποιείται κυρίως επί του ακόλουθου τόπου: ξενοδοχείο, resturant κουζίνα, το κέντρο τομέα εστιάσεως του σταδίου, μεγάλος/μέσος/μικρός resturant, γρήγορο φαγητό resturant, το κέντρο τομέα εστιάσεως του αερολιμένα, η κουζίνα του γραφείου και νοσοκομείο, μεγάλο εστιατόριο κτιρίου γραφείων, η κουζίνα των βιομηχανικών και επιχειρήσεων μεταλλείας, καντίνα κολλεγίων και ούτω καθεξής.

 

 

 

Συνθέσεις:

 

Ολόκληρη η συσκευή καταστολής πυρκαγιάς εξοπλισμού κουζινών αποτελείται από τα ακόλουθα συστατικά: εξαφανίζοντας cyliner ομάδα (κύλινδρος χάλυβα, εξαφανίζοντας πράκτορας σιφωνίων), βαλβίδα συνδέσμων, σωλήνωση (γραμμή απαλλαγής εξάλειψης του πράκτορα, ψύξη της γραμμής, κομμένης της αέριο γραμμής), ακροφύσιο (ειδικό ψεκάζοντας ακροφύσιο), βαλβίδα (αποκλεισμένη βαλβίδα αερίου, υγρή βαλβίδα ροής ελέγχου και βαλβίδα ροής του νερού), πυρκαγιά που ανιχνεύει το μέρος (τηκτός αισθητήρας θερμοκρασίας μετάλλων), έλεγχος panne.

Αυτή η συσκευή καταστολής μπορεί αυτόματα να σβήσει την πυρκαγιά μόνο. Έτσι η σύνθεση αυτού είναι ακριβώς η πυροσβυστική συσκευή, ακριβώς ένα μέρος από το. Είναι ένα είδος ειδικού συστήματος ή πυροσβεστήρα.

Εδώ συνδέεται κατωτέρω η πλήρης σύνθεση ολόκληρης της συσκευής,

Συσκευή καταστολής πυρκαγιάς εξοπλισμού κουζινών 0

 

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

1. Η αυτόματη συσκευή καταστολής πυρκαγιάς είναι εξοπλισμένη 3 είδη αρχικής λειτουργίας: αυτόματος έλεγχος, χειρωνακτικός έλεγχος και μηχανικός έλεγχος επείγουσας επιχείρησης. Μπορεί να ελέγξει εάν υπάρχει πυρκαγιά ή όχι 24 ώρες.

2. Η αυτόματη συσκευή καταστολής πυρκαγιάς είναι εξοπλισμένη αρχική λειτουργία καθυστέρησης για να αποφύγει τον ψεκασμό κατά λάθος αποτελεσματικά.

3. Το εμπορευματοκιβώτιο αποθήκευσης αζώτου είναι εξοπλισμένος δείκτης πίεσης, ο οποίος μπορεί να ελέγξει εάν υπάρχει διαρροή του αζώτου αποτελεσματικά.

4. Το ακροφύσιο αποτελείται από τον πυρήνα, το φίλτρο καθαρούς και το ακροφύσιο ΚΑΠ ακροφυσίων κυλίνδρων, οι οποίοι αποτελούνται από το ανοξείδωτο 304 για αντιδιαβρωτικό και την αντι-προσκόλληση.

5. Ο μηχανικός και ηλεκτρικός έλεγχος που συνδυάζεται με τη μετάδοση, η μετακίνηση είναι πιό αξιόπιστος, ευαίσθητος. Αποτελεσματικά αποτρέψτε το λίπος από να κολλήσει στο σχοινί καλωδίων.

6. Μετά από τελειωμένος τον πράκτορα, η βαλβίδα συνδέσμων νερού αρχίζει να λειτουργεί για τη συνέχιση να δροσίζει με τον ψεκασμό και να αποτρέπεται reignition.

7. Μπορεί να κόψει τη βαλβίδα αερίου καυσίμων γρήγορα. (Προαιρετικός)

8. Μπορεί να στείλει το σήμα δράσης στο πυροσβεστικό κέντρο ελέγχου.

9. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του είδους πράκτορα: άχρωμος, tasteless, μη τοξικός, μη ρυπογόνος, εύκολος να καθαρίσει, προστασία του περιβάλλοντος.

 

 

Αρχή εργασίας:

Εδώ είναι η απεικόνιση της αρχής εργασίας σε ολόκληρη τη συσκευή,

Συσκευή καταστολής πυρκαγιάς εξοπλισμού κουζινών 1

 

 

Μιμούμενο διάγραμμα:

 

Κάτω από συνημμένος είναι ένα μιμητικό διάγραμμα της αυτόματης συσκευής καταστολής πυρκαγιάς εξοπλισμού κουζινών,

 

Συσκευή καταστολής πυρκαγιάς εξοπλισμού κουζινών 2

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά