Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd.

σύστημα καταστολής πυρκαγιάς αερίου 15MPa 80L 90L Inergen

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Αριθμό μοντέλου: QMH15/80, QMH15/90
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξωτερικό κιβώτιο κοντραπλακέ με την τσάντα φυσαλίδων ή το έγγραφο
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/P, T/T, Western Union, Paypal, πιστωτική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 300 σύνολα το μήνα
  • Λεπτομερής ενημέρωση
  • Περιγραφή προϊόντων

Λεπτομερής ενημέρωση

Όγκος κυλίνδρων: 80L, 90L Ικανότητα: 16.89kg, 19kg
Σχέδιο της εξάλειψης: Εσωκλειόμενη πλημμύρα Πράκτορας: IG541 (άζωτο 52%, αργό 40%, διοξείδιο του άνθρακα 8%)
Πίεση εργασίας: 15Mpa Χρώμα: Κόκκινος
Υψηλό φως:

σύστημα καταστολής πυρκαγιάς αερίου 80L Inergen

,

σύστημα καταστολής πυρκαγιάς αερίου 15MPa Inergen

Περιγραφή προϊόντων

Σύστημα καταστολής πυρκαγιάς αερίου Inergen

 

Περιγραφή

 

    Σύστημα καταστολής πυρκαγιάς αερίου Inergen

 

IG541 το αέριο μιγμάτων (άζωτο 52%, αργό 40%, διοξείδιο του άνθρακα 8%) είναι ένα είδος άχρωμου και tasteless και μη τοξικού και non-conducting, καθαρού «πράσινου» αερίου χωρίς υπόλειμμα και ρύπανσης μετά από να εξαφανίσει. Και ODP από το είναι μηδέν. Είναι ένα αέριο φιλικός-περιβάλλοντος που χρησιμοποιείται για την εξάλειψη. Επίσης, λόγω τέτοιου χαρακτηριστικού γνωρίσματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ειδική θέση όπου η ηλεκτρική πυρκαγιά είναι εύκολο να.

 

Συνδυασμένο με την εξάλειψη της συσκευής και των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, ολόκληρο το σύστημα μπορεί να ωθηθεί αυτόματα. Μπορεί να ελέγξει την κατάσταση της προστατευτικής περιοχής μέσω των ανιχνευτών και έπειτα μπορεί επίσης να αρχίσει την εξαφανίζοντας συσκευή μέσω του ενεργοποιητή σωληνοειδών αυτόματα. Έτσι ολόκληρο το σύστημα μπορεί να επιτύχει την αυτοματοποίηση συνολικά. Επομένως, μπορεί να αποφύγει ότι δεν υπάρχει κανένας που παρατηρούν την πυρκαγιά όταν συμβαίνει και κερδίζει επίσης πολλά χρήματα για την απασχόληση για να εποπτεύσει την προστατευτική περιοχή.

 

Η διαχείριση των πολλαπλάσιων ζωνών είναι επίσης στον ασφαλή έλεγχο ολόκληρου του συστήματος. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα σύστημα για να προστατεύσουμε τις πολλαπλάσιες ζώνες μέσω της διανομής των βαλβίδων. Μπορεί να κάνει ολόκληρη την εναλλακτική λύση συστημάτων στοχεύοντας στη διαφορετική προστατευτική ζώνη. Ο πράκτορας μπορεί να απαλλαχθεί όπου η πυρκαγιά συμβαίνει. Θα είναι πολύ αποδοτικό να σβηστεί η πυρκαγιά στο λίγος χρόνο. Ένα πράγμα που πρέπει να αναφέρει, είναι ότι ένα μικρό δωμάτιο πρέπει να είναι προετοιμάζεται να είναι ως διάστημα αποθήκευσης για ολόκληρο το σύστημα.
Παράμετροι
 

Αριθ. Προδιαγραφή Τεχνική παράμετρος
1 Πίεση εργασίας 15Mpa
2 Πρότυπο συσκευών QMH15/80 QMH15/90
3 Ικανότητα 80Ltr 90Ltr
4 Γεμίζοντας ικανότητα του αερίου 16.89kg 19kg
5 Εξωτερική διάμετρος του κυλίνδρου Φ279mm Φ325mm
6 Ύψος του κυλίνδρου 1578+73mm 1345+60mm
7 Χρόνος ψεκασμού ≤120s
8 Γεμίζοντας ποσοστό 0.211kg/L
9 Δύναμη DC24V/1.6A
10 Πίεση αζώτου του Drive της συσκευής 6.0±1.0Mpa (20℃)
11 Όρος το δωμάτιο για το εμπορευματοκιβώτιο θερμοκρασία: 0~50℃
12 Ανώτατη πίεση εργασίας 17.2Mpa
13 Ελάχιστη πίεση εργασίας 13.6Mpa
 
Εφαρμογή

Δωμάτιο υπολογιστών, δωμάτιο τηλεπικοινωνιών, δωμάτιο μετασχηματιστών, ηλεκτρικό διακόπτης και δωμάτιο διανομής, δωμάτιο γεννητριών, που διυλίζουν τη δεξαμενή, που ξεραίνει τον εξοπλισμό, τον ψεκάζοντας θάλαμο χρωμάτων, το ηλεκτρικό δωμάτιο οργάνων, το κέντρο ελέγχου, τη βιβλιοθήκη, τα αρχεία, το θησαυρό trove των πολιτιστικών λειψάνων, κ.λπ.


Συσκευασίες

 

Το συσκευάζουμε πάντα με το polyfoam πρώτα και το βάζουμε έπειτα σε μια ξύλινη περίπτωση. Μερικές φορές, προκειμένου να συναντηθούμε με τους πελάτες ή την απαίτηση ασφάλειας, θα κάνουμε μια παλέτα για τα αγαθά.


σύστημα καταστολής πυρκαγιάς αερίου 15MPa 80L 90L Inergen 0


Πλεονεκτήματα

Από την άποψη της περιγραφής του πράκτορα, ένα από τα ικανά πλεονεκτήματά του είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα είδη πυρκαγιών κατηγορίας εκτός από την πυρκαγιά μετάλλων. Και είναι καθαρός πράκτορας. Δεν υπάρχει καμία υπόλειμμα και ρύπανση μετά από να εξαφανίσει.

 

Ένας άλλος ένας είναι ότι το εξαφανίζοντας σύστημα IG541 είναι ειδικό για τα κρίσιμη προτερήματα ή τη συσκευή. Δεν θα έχει καμία ζημία για την ιδιοκτησία σας. Σχετικά, είναι φτηνό και αποτελεσματικό να επιλεχτεί ως σύστημα καταστολής πυρκαγιάς.

 

Είναι πολύ αποδοτικό για σας να προστατεύσεις την κατοχή σας. Δεδομένου ότι είναι ένα σύστημα, περιλαμβάνει την εξαφανίζοντας συσκευή για να σβήσει την πυρκαγιά στο λίγος χρόνο, ειδικά, πιό σύντομο από 10 το δεύτερο. Σημαίνει ότι όλος ο πράκτορας θα απαλλαχθεί έτσι στο λίγος χρόνο. Κατόπιν θα πλημμυρίζει συνολικά. Επιπλέον, έχει το μηχανισμό χρονικής καθυστέρησης. Είναι λεπτό περίπου 2. Σημαίνει πότε η πυρκαγιά συμβαίνει, είναι εκεί αρκετός χρόνος που αφήνεται για να εκκενώσει τους ανθρώπους από την επικίνδυνη θέση.

 

Μπορεί να αφήσει τις πολλαπλάσιες ζώνες είναι προστατευτικά στον έλεγχο ενός συστήματος. Κατόπιν θα κερδίσει πολλά χρήματα για τις μεγάλες και πολλαπλάσιες ζώνες.
Μιμητικό διάγραμμα

Πολλαπλάσιοι κύλινδροι για μια ζώνη

 

σύστημα καταστολής πυρκαγιάς αερίου 15MPa 80L 90L Inergen 1

 

 

Πολλαπλάσιοι κύλινδροι για τις πολλαπλάσιες ζώνες

 

σύστημα καταστολής πυρκαγιάς αερίου 15MPa 80L 90L Inergen 2

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά