Guangzhou Xingjin Fire Equipment Co.,Ltd.

Κόκκινη εύκολη και κατάλληλη εγκατάσταση συστημάτων καταστολής αερίου κυλίνδρων FM200

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1set σύστημα
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κιβωτίων περίπτωσης κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/P, T/T, Western Union, Paypal, πιστωτική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 300 σύνολα ανά μήνα
  • Λεπτομερής ενημέρωση
  • Περιγραφή προϊόντων

Λεπτομερής ενημέρωση

Γεμίζοντας πίεση: 4.2MPA Δύναμη: DC24V/1.6A
Πρότυπα της εξέτασης: GB25972-2010 Πίεση αποθήκευσης: 4.2MPA
Παράγοντας: Fm200 (htc-227ea ή heptafluoropropane) Ικανότητα του κυλίνδρου: 90L
Υψηλό φως:

fm σύστημα καταστολής 200

,

πυροσβεστικοί εξοπλισμοί

Περιγραφή προϊόντων

Κόκκινη εύκολη και κατάλληλη εγκατάσταση συστημάτων καταστολής πυρκαγιάς αερίου κυλίνδρων FM200

 

 

Παράμετροι:

 

Αριθ. προδιαγραφή Τεχνική παράμετρος
1 Γεμίζοντας πίεση 4.2Mpa
2 Κλίμακα της προστατευτικής περιοχής για μια ζώνη περιοχή: η ανώτατη ενιαίος-ζώνη είναι όγκος 800m2: η ανώτατη ενιαίος-ζώνη είναι 3600m3
3 Χρόνος ψεκασμού ≤10s
4 Γεμίζοντας πυκνότητα ≤950kg/m3
5 δύναμη DC24V/1.6A
6 Πίεση αζώτου του Drive της συσκευής 6.0±1.0Mpa (20℃)
7 Όρος το δωμάτιο για το εμπορευματοκιβώτιο θερμοκρασία: -10~50℃, σχετική υγρασία: ≤97%
8 ανώτατη πίεση εργασίας 5.3Mpa
9 ελάχιστη πίεση εργασίας 4.2Mpa

 

 

Περιγραφή:

 

    Fm200 (htc-227ea) είναι ένα είδος άχρωμου και tasteless και non-corrosive και ενέργεια-μονώνοντας αερίου χωρίς υπόλειμμα και ρύπανσης μετά από να εξαφανίσει. Και ODP από το είναι μηδέν. Είναι ένα αέριο φιλικός-περιβάλλοντος που χρησιμοποιείται για την εξάλειψη. Επίσης, λόγω τέτοιου χαρακτηριστικού γνωρίσματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ειδική θέση όπου η ηλεκτρική πυρκαγιά συμβαίνει εύκολα.

 

    Συνδυασμένο με την εξάλειψη της συσκευής και των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, ολόκληρο το σύστημα μπορεί να ωθηθεί αυτόματα. Μπορεί να ελέγξει την κατάσταση της προστατευτικής περιοχής μέσω των ανιχνευτών και έπειτα μπορεί επίσης να αρχίσει την εξαφανίζοντας συσκευή μέσω του ενεργοποιητή σωληνοειδών αυτόματα. Έτσι ολόκληρο το σύστημα μπορεί να επιτύχει την αυτοματοποίηση συνολικά. Επομένως, μπορεί να αποφύγει ότι δεν υπάρχει κανένας που παρατηρεί την πυρκαγιά όταν συμβαίνει και κερδίζει επίσης πολλά χρήματα για την απασχόληση για να εποπτεύσει την προστατευτική περιοχή.

 

    Η διαχείριση των πολλαπλάσιων ζωνών είναι επίσης στον ασφαλή έλεγχο ολόκληρου του συστήματος. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα σύστημα για να προστατεύσουμε τις πολλαπλάσιες ζώνες μέσω των εκλεκτικών βαλβίδων. Μπορεί να αφήσει ολόκληρη την εναλλακτική λύση συστημάτων στοχεύοντας στη διαφορετική προστατευτική ζώνη. Ο πράκτορας μπορεί να απαλλαχθεί όπου η πυρκαγιά συμβαίνει. Θα είναι πολύ αποδοτικό να σβηστεί η πυρκαγιά στο λίγος χρόνο. Ένα πράγμα που πρέπει να αναφέρει, είναι ότι ένα μικρό δωμάτιο πρέπει να προετοιμαστεί για να είναι ως διάστημα αποθήκευσης για ολόκληρο το σύστημα.

 

 

Εφαρμογές:

 

    Δωμάτιο ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα στοιχείο - κέντρο επεξεργασίας, εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών, έλεγχος διεργασίας, ακριβός ιατρικός εξοπλισμός, βιομηχανικός εξοπλισμός, βιβλιοθήκη, μουσείο και γκαλερί τέχνης, καθαρό δωμάτιο, ανηχοειδής αίθουσα, εγκαταστάσεις ενέργειας εκτάκτου ανάγκης, εύφλεκτος υγρός χώρος αποθήκευσης, κ.λπ.

 

    Η θέση όπου η πυρκαγιά συμβαίνει εύκολα, όπως paint-spraying τη γραμμή παραγωγής, γερνώ-ηλεκτρικός εξοπλισμός, κυλώντας μηχανή, μηχανή εκτύπωσης, διακόπτης ελαίου, βυθισμένος πετρέλαιο μετασχηματιστής, γονιμοποιώντας δεξαμενή λειωμένων μετάλλων, δεξαμενή, μεγάλες γεννήτριες, ξεραίνοντας εξοπλισμός, διαδικασία παραγωγής τσιμέντου του κονιοποιημένου άνθρακα, και το μηχανοστάσιο του σκάφους, η λαβή φορτίου, κ.λπ.

 

 

Συνθέσεις:

   

   Η συσκευή καταστολής πυρκαγιάς δικτύων fm200 σωλήνων αποτελείται από τα ακόλουθα συστατικά: fm200 πράκτορας, κύλινδροι fm200, βαλβίδες εμπορευματοκιβωτίων, εύκαμπτες μάνικες, υγρές βαλβίδες αντεπιστροφής ροής, ένα σύνολο πολλαπλής, μια βαλβίδα ασφάλειας, ένας διακόπτης πίεσης, μια οδηγώντας συσκευή αζώτου, ένα οδηγώντας πλαίσιο συσκευών, ένας σωλήνας ελέγχου αερίου, βαλβίδες αντεπιστροφής ροής αερίου (εξαρτάται), εκλεκτικές βαλβίδες (εξαρτάται), ένα ζευγάρι των αγκώνων και των φλαντζών, ακροφύσια.

   

    Εάν μια καθορισμένη συσκευή πρέπει να προστατεύσει τις πολλαπλάσιες προστατευμένες ζώνες, η σύνθεσή της είναι όπως ανωτέρω. Εντούτοις, εάν ένα καθορισμένο σύστημα χρειάζεται ακριβώς στην προστατευμένη ενιαία προστατευμένη ζώνη, η βαλβίδα αντεπιστροφής ροής αερίου και η εκλεκτική βαλβίδα πρέπει να ξεφορτωθούν από τη σύνθεσή της.

 

                                   Κόκκινη εύκολη και κατάλληλη εγκατάσταση συστημάτων καταστολής αερίου κυλίνδρων FM200 0

 

 

Πλεονεκτήματα:

 

   Κάθε σύστημα καταστολής πυρκαγιάς έχει τα ισχυρά σημεία του. εδώ πρόκειται να ρίξει το φως επάνω στο σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200 δικτύων σωλήνων.

   

   Ισχυρά σημεία:

 

1/ Εύκαμπτη εφαρμογή στις ζώνες προστασίας. Σαν τη δομή και τη συνέλευση άλλων χρήσιμων συστατικών του, μπορεί να συγκεντρώσει μια πολύ μεγάλη ζώνη προστασίας με το συνδυασμό πολλαπλάσιων κυλίνδρων αποθήκευσης. Η κάλυψή της μπορεί να είναι επίσης πολύ μικρή με το σύστημα ενός ενιαίου κυλίνδρου.

 

2/ Αποδοτικός ψεκασμός του αερίου. Ένα σύνολο συστήματος δικτύων σωλήνων μπορεί να κάνει την απαλλαγή κατά μέσο όρο για τις μεγάλες ζώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα με τη βοήθεια της επέκτασης της σωλήνωσης.

 

3/ Συνδυασμένο σύστημα διανομής. Το πιό διακριτικό και εύκαμπτο πλεονέκτημα αυτού του συστήματος είναι συνδυασμένο σύστημα διανομής, που θα συνδυάσει τα πολλαπλάσια δωμάτια σε μια περιοχή ή την οικοδόμηση αλλά με τις διαφορετικές διαστάσεις ή στο διαφορετικό πάτωμα. Εν τω μεταξύ, μπορεί να μειώσει το κόστος βασισμένο στον αρχικό από λιγότερα και ασφαλή τη χρησιμοποίηση του πυροσβυστικού αερίου. Λόγω της υιοθέτησης των εκλεκτικών βαλβίδων που μπορούν να καθοδηγήσουν το πυροσβυστικό αέριο στο δωμάτιο στην πυρκαγιά, έτσι θα ήταν σχετικά εξυπνώτερο να ελεγχθεί κάθε δωμάτιο για να αποφύγει ένα ατύχημα. Είναι αντάξιο να αναφερθεί ότι τα συνδυασμένα δωμάτια πρέπει να είναι το πολύ-πολύ 8 σύμφωνα με τα πρότυπά μας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά