Κίνα FM200 σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κατασκευαστής

Πετροχημική πυρκαγιά Fm200 που ανιχνεύει τον πυροσβεστήρα 25m σύστημα πυρανίχνευσης 42kg

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 5 σύνολα
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΚΟΝΤΡΑΠΛΑΚΈ
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή ή την παραλαβή L/C
Όροι πληρωμής: L/C, D/P, T/T, Western Union, Paypal, πιστωτική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 200 σύνολα ανά εβδομάδα

Λεπτομερής ενημέρωση

Ανώτατη πίεση εργασίας: 12.1Mpa Ικανότητας: 42kg διοξείδιο του άνθρακα
Διαχείριση ζώνης: Ενιαία ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 0-49℃
Πίεση αποθήκευσης: 5.7Mpa Ώθηση: Αυτόματη

Περιγραφή προϊόντων

Πετροχημική πυρκαγιά Fm200 που ανιχνεύει τον πυροσβεστήρα 25m σύστημα πυρανίχνευσης 42kg

 

 

Παράμετρος:

 

Αριθ. Προδιαγραφή Τεχνική παράμετρος
1 Τύπος Άμεσος τύπος διοξειδίου του άνθρακα
2 πρότυπο Wz-q/t-ez6-XJ60
3 Πίεση εργασίας 5.7Mpa
4 Ανώτατη πίεση εργασίας 12.1Mpa
5 Θερμοκρασία εργασίας 0-49℃
6 Πυκνότητα του όγκου μονάδων 2.5kg/m3
7 Ανώτατο μήκος της ανίχνευσης του σωλήνα 25m
8 Ποσότητα πράκτορα 42kg

 

 

Περιγραφή:

 

    Ο έμμεσος τύπος πυρκαγιάς που ανιχνεύει τον πυροσβεστήρα με το διοξείδιο του άνθρακα χρησιμοποιείται ευρέως στις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, επικοινωνίες, ραδιοφωνική αναμετάδοση, πετροχημικό, σιδηρόδρομος ANS έτσι στο σύστημα.

 

    Μέσω του μακριού σωλήνα ανίχνευσης με το αέριο και την πίεση μέσα, μπορεί να είναι ένας αυτόματος πυροσβεστήρας χωρίς οποιοδήποτε χειρωνακτικό χειρισμό.

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

    Είναι ευκολότερο να εγκατασταθεί και θα σώσει πολύ διάστημα μετά από την εγκατάσταση. Εν τω μεταξύ, φυσικά, θα είναι φτηνότερο χωρίς ταίριασμα των ηλεκτρικών εξαρτημάτων ή των τοποθετήσεων σωληνώσεων. Είναι κατάλληλο για λίγο γραφείο ή τον κεντρικό υπολογιστή ΤΠ και ούτω καθεξής τέτοια συσκευή. Επειδή ο μαλακός και λεπτός σωλήνας του μπορεί να συλλάβει τη λεπτή ανάφλεξη μέσα στο λεπτό εξοπλισμό.

 

    Κατάλληλες εγκατάσταση και μεταφορά. Επειδή αυτό το σύστημα συνδυάζει τη λειτουργία προσβολής του πυρός και συναγερμών μαζί, και καμία ανάγκη να ταιριαχτούν με τα ηλεκτρικές στοιχεία και οι τοποθετήσεις σωληνώσεων, έτσι μετά από να καθορίσει τον κύλινδρο σε μια θέση, όλο το αριστερό που κάνει καθορίζει το σωλήνα ανίχνευσης γύρω από μια πιθανή πηγή πυρκαγιάς.

 

 

Συστατικά:

 

    Αυτή η εξαφανίζοντας συσκευή δεν χρειάζεται καμία ηλεκτρικές στοιχείο και τοποθέτηση σωληνώσεων για να αποτελεσθεί από ένα σύστημα. Μπορεί να είναι το ίδιο ένα σύστημα καταστολής πυρκαγιάς.

 

    Η άμεση πυρκαγιά τύπων που ανιχνεύει το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς σωλήνων είναι αποτελείται από έναν κύλινδρο, μια μακροχρόνια πυρκαγιά το πολύ-πολύ 25m ανιχνεύοντας το σωλήνα, βαλβίδα εμπορευματοκιβωτίων και δύο είδη πρακτόρων-- CO2 και fm200.

 

    Η έμμεση πυρκαγιά τύπων που ανιχνεύει το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς σωλήνων έχει τα ίδια συστατικά με τον άμεσο τύπο εκτός από έναν σωλήνα απελευθέρωσης προστιθέμενο. Σε αυτό το σύστημα, η πυρκαγιά που ανιχνεύει το σωλήνα χρησιμοποιείται για ακριβώς να ανιχνεύσει τη λειτουργία, έτσι χρειάζεται έναν σωλήνα απελευθέρωσης μαζί, εντούτοις, για τον άμεσο τύπο, η πυρκαγιά που ανιχνεύει το σωλήνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την ανίχνευση και για την απελευθέρωση.

                   Πετροχημική πυρκαγιά Fm200 που ανιχνεύει τον πυροσβεστήρα 25m σύστημα πυρανίχνευσης 42kg

 

 

Προσοχές:

 

1 / Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλώ πρώτο τηλεφώνημα και μας λέει τι συνεχίζεται και έπειτα θα στείλουμε τους επαγγελματίες για να βοηθήσουμε το πρόβλημα. Προτείνουμε ότι οι χρήστες δεν πρέπει να αγγίξουν τίποτα προσπαθούν ακόμη και να το καθορίσουν από μόνοι τους, επειδή μια μη επαγγελματική επισκευή μπορεί να αφήσει το πρόβλημα χειρότερα.

 

2 / Υπάρχουν μερικοί στερεότυποι έλεγχοι για το σύστημα στοχεύοντας να κρατήσουν το σύστημα σε μια καλή συνθήκη. Καλύτερα ακολουθήστε τη χειρωνακτική οδηγία μας για να τακτοποιήσετε τη συχνότητα του στερεότυπου ελέγχου.

 

3 / Αν και ακριβώς καθορισμός ανάγκης σε ένα εξωτερικό γραφείο μπορεί έπειτα να αρχίσει, προτείνουμε ότι οι χρήστες πρέπει να πάρουν όλα προετοιμασμένα και να εγκαταστήσουν έπειτα το σύστημα.

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά