Κίνα FM200 σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κατασκευαστής

Fm200 άμεση ενιαία ζώνη σωλήνων πυρανίχνευσης τύπων για το δωμάτιο/το κέντρο δεδομένων κεντρικών υπολογιστών

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 5 σύνολα
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΚΟΝΤΡΑΠΛΑΚΈ
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή ή την παραλαβή L/C
Όροι πληρωμής: L/C, D/P, T/T, Western Union, Paypal, πιστωτική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 200 σύνολα ανά εβδομάδα

Λεπτομερής ενημέρωση

Πίεση: 2.5MPa Ικανότητας: 3kg fm200
Διαχείριση ζώνης: Ενιαία Σχέδιο της εξάλειψης: Εσωκλειόμενη πλημμύρα
Πυκνότητα του όγκου μονάδων: 0.7kg/m3 Ώθηση: Αυτόματη

Περιγραφή προϊόντων

Fm200 άμεση ενιαία ζώνη σωλήνων πυρανίχνευσης τύπων για το δωμάτιο/το κέντρο δεδομένων κεντρικών υπολογιστών

 

 

Παράμετρος:

 

Αριθ. Προδιαγραφή Τεχνική παράμετρος
1 Τύπος Fm200 άμεσος τύπος
2 πρότυπο Wz-q/t-qz3-XJ60
3 Πίεση εργασίας 2.5Mpa
4 Ανώτατη πίεση εργασίας 4.2Mpa
5 Θερμοκρασία εργασίας 0-50℃
6 Πυκνότητα του όγκου μονάδων 0.7kg/m3
7 Ανώτατο μήκος της ανίχνευσης του σωλήνα 20m
8 Ποσότητα πράκτορα 3kg

 

 

Περιγραφή:

 

    Fm200 τον άμεσο σωλήνα πυρανίχνευσης τύπων γεμίζουν με 3kg fm200. Είναι ένα είδος άχρωμου και tasteless και non-corrosive και ενέργεια-μονώνοντας αερίου χωρίς υπόλειμμα και ρύπανσης μετά από να εξαφανίσει. Και ODP από το είναι μηδέν. Είναι ένα αέριο φιλικός-περιβάλλοντος που χρησιμοποιείται για την εξάλειψη. Επίσης, λόγω τέτοιου χαρακτηριστικού γνωρίσματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ειδική θέση όπου η ηλεκτρική πυρκαγιά είναι εύκολο να.

 

    Στην κορυφή της βαλβίδας εμπορευματοκιβωτίων, υπάρχει ένα μικρό στρογγυλό φως όπως ένα κόκκινο κουμπί. Όταν ο πράκτορας πυρκαγιάς τρέχει έξω για να σβήσει την πυρκαγιά, το μικρό στρογγυλό ξυπνητήρι θα χτυπήσει μαζί για να ενημερώσει τους ανθρώπους ότι υπάρχει μια πυρκαγιά. Εκτός αυτού, πώς μπορέστε αυτή η πυρκαγιά ανιχνεύοντας το σύστημα να ανιχνεύσει μια πυρκαγιά τόσο ακριβώς και γρήγορα; Αυτός πρέπει να είναι ευγνώμων για το μαλακό σωλήνα ανίχνευσης. Λόγω του μαλακού χαρακτηριστικού της, η πυρκαγιά που ανιχνεύει το σωλήνα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε νεκρό σημείο. Κατά τοποθέτηση της πυρκαγιάς που ανιχνεύει το σωλήνα, την άνθρωποι πρέπει να καταστήσουν σαφές πού θα πιάσει μια πυρκαγιά εύκολα. Εκείνοι βάζουν φωτιά στην ανίχνευση ότι οι σωλήνες πρέπει να τεθούν ανωτέρω ή να πλησιάσουν στις θέσεις που παίρνουν εύκολα την πυρκαγιά.

                Fm200 άμεση ενιαία ζώνη σωλήνων πυρανίχνευσης τύπων για το δωμάτιο/το κέντρο δεδομένων κεντρικών υπολογιστών

 

 

Εφαρμογές:

 

    Η άμεση πυρκαγιά διοξειδίου του άνθρακα που ανιχνεύει το σύστημα είναι κατάλληλη για τις μικρές θέσεις, κάποιο εξωτερικό γραφείο μηχανημάτων, όπως οι εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, επικοινωνίες, ραδιοφωνική αναμετάδοση, πετροχημικό, σιδηρόδρομος ANS έτσι στο σύστημα.

 

 

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

 

    Από την άποψη της περιγραφής του πράκτορα, ένα από τα ικανά πλεονεκτήματά του είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα είδη πυρκαγιών κατηγορίας εκτός από την πυρκαγιά μετάλλων. Και είναι καθαρός πράκτορας. Δεν υπάρχει καμία υπόλειμμα και ρύπανση μετά από να εξαφανίσει.

 

    Ένας άλλος ένας είναι ότι ο άμεσος σωλήνας πυρανίχνευσης τύπων Fm200 είναι ειδικός για την ακριβή συσκευή και τη λεπτή μηχανή. Δεν θα έχει καμία ζημία για την ιδιοκτησία σας. Σχετικά, είναι φτηνό και αποτελεσματικό να επιλεχτεί ως συσκευή καταστολής πυρκαγιάς. εν τω μεταξύ, είναι εξαιρετικά εύκολο να εγκατασταθεί.

 

 

Προσοχές:

 

    1 / Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλώ πρώτη επαφή εμείς. Προτείνουμε ότι οι χρήστες πρέπει να καλέσουν και να μας πουν τι συνεχίζεται με το σύστημα πρώτα, και το πιο σημαντικό, οι χρήστες δεν πρέπει να αγγίξουν τίποτα ή ακόμα και να προσπαθήσουν να το καθορίσουν από μόνοι τους προτού να στείλουμε τους επαγγελματίες εκεί. Αυτός είναι επειδή ένας μη επαγγελματικός καθορισμός μπορεί να αφήσει τα πράγματα χειρότερα.

 

    2 / Πρέπει να υπάρξει ένας στερεότυπος έλεγχος για ολόκληρο το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς για να σιγουρευτεί ότι το σύστημα είναι σε μια καλή συνθήκη. Και η συχνότητα ελέγχου μπορεί να ακολουθήσει τη χειρωνακτική οδηγία που παρέχουμε.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά