Κίνα FM200 σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κατασκευαστής

Έμμεσο ή άμεσο σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων τυποποιημένο Fm200 για το γραφείο εξοπλισμού

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 5 σύνολα
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΚΟΝΤΡΑΠΛΑΚΈ
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή ή την παραλαβή L/C
Όροι πληρωμής: L/C, D/P, T/T, Western Union, Paypal, πιστωτική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 200 σύνολα ανά εβδομάδα

Λεπτομερής ενημέρωση

Ανώτατο μήκος της ανίχνευσης του σωλήνα: 25m Ικανότητας: 42kg
Ώθηση: Αυτόματη Σχέδιο της εξάλειψης: Εσωκλειόμενη πλημμύρα
εφαρμογή: Γραφείο κεντρικών υπολογιστών

Περιγραφή προϊόντων

Τα έμμεσα ή άμεσα πρότυπα τύπων είναι κατάλληλα το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς Fm200 για το γραφείο εξοπλισμού

 

 

Περιγραφή

 

Fm200 το σύστημα καταστολής ιχνών πυρκαγιάς είναι ένα είδος εύκολου και ιδιαίτερα αξιόπιστου συστήματος καταστολής πυρκαγιάς. Αυτό το σύστημα είναι λίγο διαφορετικό από άλλα συστήματα καταστολής πυρκαγιάς fm200 επειδή δεν χρειάζεται εκείνα τα ηλεκτρικά στοιχεία για να το βοηθήσει να είναι ένα πλήρες σύστημα.

 

Υπάρχει μια συσκευή προειδοποίησης, η της οποίας λειτουργία είναι ίση με τα ηλεκτρικά στοιχεία, στην κορυφή του συστήματος καταστολής ιχνών πυρκαγιάς. Κανένα θέμα ο άμεσος τύπος ή ο έμμεσος τύπος, οι συνθέσεις δεν είναι το ίδιο εκτός από το μέρος σωλήνων ανίχνευσης. Για τον άμεσο τύπο, υπάρχει μόνο ένας μαλακός σωλήνας αλλά διαδραματίζει δύο ρόλους που ο σωλήνας και η απαλλαγή ανίχνευσης διοχετεύουν με σωλήνες. Για τον έμμεσο τύπο, υπάρχει ένα ανιχνεύοντας το μαλακό σωλήνα και ένας σκληρός σωλήνας για την απαλλαγή του πράκτορα.

 

 

Συστατικά

 

Η άμεση πυρκαγιά τύπων που ανιχνεύει το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς σωλήνων είναι αποτελείται από έναν κύλινδρο, μια μακροχρόνια πυρκαγιά το πολύ-πολύ 25m ανιχνεύοντας το σωλήνα, βαλβίδα εμπορευματοκιβωτίων και δύο είδη πρακτόρων-- CO2 και fm200.

 

Η έμμεση πυρκαγιά τύπων που ανιχνεύει το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς σωλήνων έχει τα ίδια συστατικά με τον άμεσο τύπο εκτός από έναν σωλήνα απελευθέρωσης προστιθέμενο. Σε αυτό το σύστημα, η πυρκαγιά που ανιχνεύει το σωλήνα χρησιμοποιείται για ακριβώς να ανιχνεύσει τη λειτουργία, έτσι χρειάζεται έναν σωλήνα απελευθέρωσης μαζί, εντούτοις, για τον άμεσο τύπο, η πυρκαγιά που ανιχνεύει το σωλήνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την ανίχνευση και για την απελευθέρωση.

 

 

Παράμετρος

 

Αριθ. Τύπος συσκευής Άμεση πυρκαγιά τύπων που ανιχνεύει τη συσκευή καταστολής πυρκαγιάς του CO2 σωλήνων Έμμεση πυρκαγιά τύπων που ανιχνεύει τη συσκευή καταστολής πυρκαγιάς του CO2 σωλήνων Άμεση πυρκαγιά τύπων που ανιχνεύει τη συσκευή καταστολής πυρκαγιάς σωλήνων FM200
1 Πίεση αποθήκευσης (20℃) 5.17Mpa 5.17Mpa 2.5Mpa
2 Μέγιστη πίεση εργασίας 12.1Mpa 12.1Mpa 4.2Mpa
3 Πράκτορας που απαιτείται ελάχιστος για μια μονάδα 2.5kg/m3 1.5kg/m3 0.7kg/m3
4 Μέγιστο μήκος του σωλήνα πυρκαγιάς 25m 25m 20m
5 Μέγιστο μήκος του σωλήνα απελευθέρωσης -- 12m --
6 Μέγιστη γεμίζοντας αναλογία 0.6kg/L 0.6kg/L 1.12kg/L
 
 
Πλεονεκτήματα
 

Η πυρκαγιά που ανιχνεύει τη συσκευή καταστολής πυρκαγιάς σωλήνων έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 

1/ Κατάλληλες εγκατάσταση και μεταφορά. Επειδή αυτό το σύστημα συνδυάζει τη λειτουργία προσβολής του πυρός και συναγερμών μαζί, και καμία ανάγκη να ταιριαχτούν με τα ηλεκτρικές στοιχεία και οι τοποθετήσεις σωληνώσεων, έτσι μετά από να καθορίσει τον κύλινδρο σε μια θέση, όλο το αριστερό που κάνει καθορίζει το σωλήνα ανίχνευσης γύρω από μια πιθανή πηγή πυρκαγιάς.

 

2/ Μη ηλεκτρικός τρόπος έναρξης. Δεν χρειάζεται τη δύναμη να ενεργοποιηθεί το σύστημα. Η αρχή εργασίας αυτού του συστήματος χρησιμοποιεί την πίεση αποθήκευσής της αντί της στήριξης στην εξωτερική ενεργοποίηση δύναμης. Όταν το σωλήνα ανίχνευσης από η πυρκαγιά σπάζει, ο πράκτορας θα απαλλάξει.

 

3/ Λίγο επάγγελμα του διαστήματος. Αυτό το σύστημα είναι κατάλληλο για ένα σύστημα, όπως το σύστημα τηλεπικοινωνιών, παρά μια προστατευμένη ζώνη. Ο κύλινδρος καθορίζει στο εξωτερικό γραφείο, και δεν θα καταλάβει πολλές θέσεις.

 

 

Εργασιακή διαδικασία

 

Έμμεσος τύπος: η πυρκαγιά καίει το σωλήνα → ανίχνευσης το σύστημα προειδοποίησης κάνει μερικούς θορύβους για να προσελκύσει την προσοχή → των ανθρώπων που η βαλβίδα εμπορευματοκιβωτίων ανοίγει και ο πράκτορας περνά από το σωλήνα απαλλαγής λόγω των ψεκασμών πρακτόρων αλλαγής → της πίεσης έξω και σβήνει την πυρκαγιά.

 

Άμεσος τύπος: η πυρκαγιά καίει το σωλήνα → ανίχνευσης τα δαχτυλίδια συστημάτων προειδοποίησης και ο πράκτορας πυρκαγιάς περνά από το σωλήνα → ανίχνευσης φθάνει στη θέση που είναι στην πυρκαγιά και ψεκάζει έξω για να σβήσει την πυρκαγιά.

      Έμμεσο ή άμεσο σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων τυποποιημένο Fm200 για το γραφείο εξοπλισμού

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά