Κίνα FM200 σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κατασκευαστής

Επαγγελματική σωλήνωση πυρανίχνευσης Fm200 με 3kg την ενιαία ζώνη πρακτόρων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 5 σύνολα
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΚΟΝΤΡΑΠΛΑΚΈ
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή ή την παραλαβή L/C
Όροι πληρωμής: L/C, D/P, T/T, Western Union, Paypal, πιστωτική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 200 σύνολα ανά εβδομάδα

Λεπτομερής ενημέρωση

Τύπος απαλλαγής: Άμεσος Ικανότητα του πράκτορα: 3kg
τύπος πράκτορα: Fm200 Σχέδιο της εξάλειψης: Εσωκλειόμενη πλημμύρα
Πρότυπα της εξέτασης: GB25972-2010 Μήκος του σωλήνα: 20 m

Περιγραφή προϊόντων

Επαγγελματική σωλήνωση πυρανίχνευσης Fm200 με την ενιαία ζώνη πρακτόρων 3kg

 

Παράμετρος:

 

Αριθ. Προδιαγραφή Τεχνική παράμετρος
1 Τύπος Fm200 άμεσος τύπος
2 πρότυπο Wz-q/t-qz3-XJ60
3 Πίεση εργασίας 2.5Mpa
4 Ανώτατη πίεση εργασίας 4.2Mpa
5 Θερμοκρασία εργασίας 0-50℃
6 Πυκνότητα του όγκου μονάδων 0.7kg/m3
7 Ανώτατο μήκος της ανίχνευσης του σωλήνα 20m
8 Ποσότητα πράκτορα 3kg

 

 

Εφαρμογές:

 

    Η άμεση πυρκαγιά διοξειδίου του άνθρακα που ανιχνεύει το σύστημα είναι κατάλληλη για τις μικρές θέσεις, κάποιο εξωτερικό γραφείο μηχανημάτων, όπως οι εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, επικοινωνίες, ραδιοφωνική αναμετάδοση, πετροχημικό, σιδηρόδρομος ANS έτσι στο σύστημα.

 

              Επαγγελματική σωλήνωση πυρανίχνευσης Fm200 με 3kg την ενιαία ζώνη πρακτόρων

 

 

Περιγραφή:

 

    Fm200 η πυρκαγιά που ανιχνεύει τον πυροσβεστήρα με τον πράκτορα 3kg καλείται επίσης σύστημα πυρανίχνευσης σωλήνων ιχνών πυρκαγιάς Fm200. Ο πράκτορας Fm200 (htc-227ea) είναι ένα είδος άχρωμου και tasteless και non-corrosive και ενέργεια-μονώνοντας αερίου χωρίς υπόλειμμα και ρύπανσης μετά από να εξαφανίσει. Και ODP από το είναι μηδέν. Είναι ένα αέριο φιλικός-περιβάλλοντος που χρησιμοποιείται για την εξάλειψη. Επίσης, λόγω τέτοιου χαρακτηριστικού γνωρίσματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ειδική θέση όπου η ηλεκτρική πυρκαγιά είναι εύκολο να.

 

    Στην κορυφή της βαλβίδας εμπορευματοκιβωτίων, υπάρχει ένα μικρό στρογγυλό φως όπως ένα κόκκινο κουμπί. Όταν ο πράκτορας πυρκαγιάς τρέχει έξω για να σβήσει την πυρκαγιά, το μικρό στρογγυλό ξυπνητήρι θα χτυπήσει μαζί για να ενημερώσει τους ανθρώπους ότι υπάρχει μια πυρκαγιά. Εκτός αυτού, πώς μπορέστε αυτή η πυρκαγιά ανιχνεύοντας το σύστημα να ανιχνεύσει μια πυρκαγιά τόσο ακριβώς και γρήγορα; Αυτός πρέπει να είναι ευγνώμων για το μαλακό σωλήνα ανίχνευσης. Λόγω του μαλακού χαρακτηριστικού της, η πυρκαγιά που ανιχνεύει το σωλήνα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε νεκρό σημείο.

 

 

Πλεονεκτήματα:

 

1/ Μη ηλεκτρικός αρχικός τρόπος. Δεν χρειάζεται τη δύναμη να ενεργοποιηθεί το σύστημα. Η αρχή εργασίας αυτού του συστήματος χρησιμοποιεί την πίεση αποθήκευσής της αντί της στήριξης στην εξωτερική ενεργοποίηση δύναμης. Όταν το σωλήνα ανίχνευσης από η πυρκαγιά σπάζει, ο πράκτορας θα απαλλάξει.

 

2/ Ακρίβεια και ταχύτητα. Η άμεση πυρκαγιά διοξειδίου του άνθρακα που ανιχνεύει το σύστημα μπορεί να εντοπίσει την πυρκαγιά πολύ γρήγορα και ακριβώς λόγω εκείνης της μαλακής πυρκαγιάς που ανιχνεύει το σωλήνα.

 

3 / Θέση αποταμίευσης. Καθορίζει στο εξωτερικό γραφείο του συνόλου μηχανημάτων, έτσι αυτό το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς δεν θα καταλάβει ούτε λίγο διάστημα της προστατευμένης ζώνης.

 

 

Συστατικά:

 

    Η άμεση πυρκαγιά τύπων που ανιχνεύει το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς σωλήνων είναι αποτελείται από έναν κύλινδρο, μια μακροχρόνια πυρκαγιά το πολύ-πολύ 25m ανιχνεύοντας το σωλήνα, βαλβίδα εμπορευματοκιβωτίων και δύο είδη πρακτόρων-- CO2 και fm200.

 

    Η έμμεση πυρκαγιά τύπων που ανιχνεύει το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς σωλήνων έχει τα ίδια συστατικά με τον άμεσο τύπο εκτός από έναν σωλήνα απελευθέρωσης προστιθέμενο. Σε αυτό το σύστημα, η πυρκαγιά που ανιχνεύει το σωλήνα χρησιμοποιείται για ακριβώς να ανιχνεύσει τη λειτουργία, έτσι χρειάζεται έναν σωλήνα απελευθέρωσης μαζί, εντούτοις, για τον άμεσο τύπο, η πυρκαγιά που ανιχνεύει το σωλήνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την ανίχνευση και για την απελευθέρωση.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά