Κίνα FM200 σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κατασκευαστής

Hfc-227ea σωλήνας πυρανίχνευσης για τις επικοινωνίες, ραδιοφωνική αναμετάδοση

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 5 σύνολα
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΚΟΝΤΡΑΠΛΑΚΈ
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή ή την παραλαβή L/C
Όροι πληρωμής: L/C, D/P, T/T, Western Union, Paypal, πιστωτική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 200 σύνολα ανά εβδομάδα

Λεπτομερής ενημέρωση

Τύπος απαλλαγής: έμμεσος Ικανότητα του πράκτορα: 42kg
Παράγοντας: Διοξείδιο του άνθρακα Υλικό: κύλινδρος σιδήρου και χάλυβα
Πρότυπα της εξέτασης: GB25972-2010 Τόμος: 70L

Περιγραφή προϊόντων

Σωλήνας πυρανίχνευσης Hfc 227ea για τις επικοινωνίες, ραδιοφωνική αναμετάδοση

 

Παράμετρος:

 

Αριθ. Προδιαγραφή Τεχνική παράμετρος
1 Τύπος Άμεσος τύπος διοξειδίου του άνθρακα
2 πρότυπο Wz-q/t-ez6-XJ60
3 Πίεση εργασίας 5.7Mpa
4 Ανώτατη πίεση εργασίας 12.1Mpa
5 Θερμοκρασία εργασίας 0-49℃
6 Πυκνότητα του όγκου μονάδων 2.5kg/m3
7 Ανώτατο μήκος της ανίχνευσης του σωλήνα 25m
8 Ποσότητα πράκτορα 42kg

 

 

 

Περιγραφή:

   

    Ο πυροσβεστήρας ιχνών πυρκαγιάς fm200 είναι ένα είδος καθαρού, άχρωμου και odorless συστήματος καταστολής πυρκαγιάς. Λόγω του καθαρού και φιλικού προς το περιβάλλον χαρακτηριστικού του, αναγνωρίζεται ευρέως ως κατάλληλο υποκατάστατο στη σειρά φωτοστεφάνων. Αυτό το είδος συστήματος δεν εξαρτάται ούτε ηλεκτρική έναρξη ούτε χειρωνακτική έναρξη, έτσι ακόμα κι αν υπάρχει διακοπή ρεύματος, το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς μπορεί να μείνει στις συνθήκες εργασίας.

   

    Ο πυροσβεστήρας ιχνών πυρκαγιάς fm200 πρέπει να καθοριστεί στο εξωτερικό γραφείο, και να στερεώσει την πυρκαγιά ανιχνεύοντας το σωλήνα επάνω από ή κοντά στις θέσεις ότι μια πυρκαγιά συμβαίνει εύκολα. Αυτή η δράση θα βοηθήσει το σύστημα να ενεργοποιήσει εγκαίρως πότε μια πυρκαγιά εμφανίζεται, επειδή το σύστημα ενεργοποιεί μόνο πότε ο σωλήνας ανίχνευσης καίγεται από την πυρκαγιά.

 

Εφαρμογές:

 

    Όπως η εμφάνισή της παρουσιάζει, το σύστημα καταστολής ιχνών πυρκαγιάς fm200 χρησιμοποιείται για να προστατεύσει τον εξοπλισμό μηχανημάτων όπως τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, επικοινωνίες, ραδιοφωνική αναμετάδοση, πετροχημικό, σιδηρόδρομος ANS έτσι στο σύστημα.

 

              Hfc-227ea σωλήνας πυρανίχνευσης για τις επικοινωνίες, ραδιοφωνική αναμετάδοση

 

Συνθέσεις:

   

    Η άμεση πυρκαγιά τύπων που ανιχνεύει το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς σωλήνων είναι αποτελείται από έναν κύλινδρο, μια μακροχρόνια πυρκαγιά το πολύ-πολύ 25m ανιχνεύοντας το σωλήνα, βαλβίδα εμπορευματοκιβωτίων και δύο είδη πρακτόρων-- CO2 και fm200.

   

    Η έμμεση πυρκαγιά τύπων που ανιχνεύει το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς σωλήνων έχει τα ίδια συστατικά με τον άμεσο τύπο εκτός από έναν σωλήνα απελευθέρωσης προστιθέμενο. Σε αυτό το σύστημα, η πυρκαγιά που ανιχνεύει το σωλήνα χρησιμοποιείται για ακριβώς να ανιχνεύσει τη λειτουργία, έτσι χρειάζεται έναν σωλήνα απελευθέρωσης μαζί, εντούτοις, για τον άμεσο τύπο, η πυρκαγιά που ανιχνεύει το σωλήνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την ανίχνευση και για την απελευθέρωση.

 

              Hfc-227ea σωλήνας πυρανίχνευσης για τις επικοινωνίες, ραδιοφωνική αναμετάδοση

 

 

Προσοχές:

 

1 / Μετά από να τελειώσει σβήνοντας την πυρκαγιά, το σύστημα καταστολής ιχνών πυρκαγιάς fm200 πρέπει να έχει ολόκληρους έναν έλεγχο και ένα ξαναγέμισμα.

 

2 / Ένας πλήρης στερεότυπος έλεγχος του συστήματος καταστολής ιχνών πυρκαγιάς fm200 πρέπει να γίνει τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Εάν το δοχείο ακολουθεί τη συχνότητα προτείνουμε στη χειρωνακτική οδηγία που θα είναι καλύτερη.

 

3 / Οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανίζεται, προτείνουμε ότι οι χρήστες δεν πρέπει ούτε να το αγγίξουν ούτε να θελήσουν ακόμη και να καθορίσουν από μόνοι τους, αλλά τηλεφωνούν σε μας στην πρώτη φορά να μας πει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα και θα στείλουμε τους επαγγελματίες μας για να το καθορίσουμε το συντομότερο δυνατό.

 

4 / Προτείνουμε ότι αφότου όλα στην προστατευμένη ζώνη είναι έτοιμα, κατόπιν μπορεί χρήστες να αρχίσει το σύστημα καταστολής ιχνών πυρκαγιάς fm200 σε περίπτωση μπερδεμένος ανοίγοντας το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά