Κίνα FM200 σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κατασκευαστής

120L πρότυπο σύστημα καταστολής αερίου αγωγών Fm200 GB25972-2010

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1set σύστημα
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κοντραπλακέ ή περίπτωση κιβωτίων
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/P, T/T, Western Union, Paypal, πιστωτική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 300 σύνολα ανά μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: -10~50℃ Σχετική υγρασία: ≤97%
Πρότυπα της εξέτασης: GB25972-2010 Ικανότητα του κυλίνδρου: 120L
Σχέδιο της εξάλειψης: Εσωκλειόμενη πλημμύρα Τύπος: Αγωγός

Περιγραφή προϊόντων

120L πρότυπο σύστημα καταστολής αερίου αγωγών Fm200 GB25972-2010

 

 

Παράμετρος:

 

Αριθ. προδιαγραφή Τεχνική παράμετρος
1 Γεμίζοντας πίεση 4.2Mpa 5.6Mpa
2 Κλίμακα της προστατευτικής περιοχής για μια ζώνη περιοχή: η ανώτατη ενιαίος-ζώνη είναι όγκος 800m2: η ανώτατη ενιαίος-ζώνη είναι 3600m3
3 Χρόνος ψεκασμού ≤10s
4 Γεμίζοντας πυκνότητα ≤950kg/m3 ≤1080kg/m3
5 δύναμη DC24V/1.6A
6 Πίεση αζώτου του Drive της συσκευής 6.0±1.0Mpa (20℃)
7 Όρος το δωμάτιο για το εμπορευματοκιβώτιο θερμοκρασία: -10~50℃, σχετική υγρασία: ≤97%
8 ανώτατη πίεση εργασίας 5.3Mpa 8.0Mpa
9 ελάχιστη πίεση εργασίας 4.2Mpa 4.6Mpa

 

 

Περιγραφή:

   

1. καθαρίστε τον πράκτορα αερίου

 

2. άχρωμη, tasteless, χαμηλή τοξικότητα, και non-conductive

 

3. καμία υπόλειμμα ή ελαιούχος κατάθεση

 

4. μικρό διάστημα αποθήκευσης και εύκολα διατηρημένος σταθερή ατμοσφαιρική πίεση στον κύλινδρο

 

5. συμμόρφωση με την απαίτηση προστασίας του περιβάλλοντος

 

6. Μεγάλη σειρά του τομέα εφαρμογής

 

7. τέλεια προστασία των συσκευών ή των ζωνών

 

 

Εφαρμογές:

 

    Δωμάτιο ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα στοιχείο - κέντρο επεξεργασίας, εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών, ακριβός ιατρικός εξοπλισμός, βιομηχανικός εξοπλισμός, βιβλιοθήκη, μουσείο και γκαλερί τέχνης, καθαρό δωμάτιο, ανηχοειδής αίθουσα, εγκαταστάσεις ενέργειας εκτάκτου ανάγκης, εύφλεκτος υγρός χώρος αποθήκευσης, κ.λπ.

 

    Η θέση όπου η πυρκαγιά είναι εύκολο να, όπως paint-spraying τη γραμμή παραγωγής, γερνώ-ηλεκτρικός εξοπλισμός, κυλώντας μηχανή, μηχανή εκτύπωσης, διακόπτης ελαίου, βυθισμένος πετρέλαιο μετασχηματιστής, γονιμοποιώντας δεξαμενή λειωμένων μετάλλων, δεξαμενή, μεγάλες γεννήτριες, ξεραίνοντας εξοπλισμός, διαδικασία παραγωγής τσιμέντου του κονιοποιημένου άνθρακα, και το μηχανοστάσιο του σκάφους, η λαβή φορτίου, κ.λπ.

 

 

Συνθέσεις:

 

    FM200 το σύστημα καταστολής αερίου που διαμορφώνεται με τον αγωγό στο πρότυπο 120L συντίθεται κυρίως από τρία μέρη. Εξαφανίζοντας τοποθετήσεις συσκευών και σωληνώσεων και ηλεκτρικά εξαρτήματα.

 

    Οι εξαφανίζοντας συσκευές είναι τέτοια πράγματα, όπως τον κύλινδρο για να γεμίσουν και να αποθηκεύσουν fm200, το πλαίσιο και την οδηγώντας συσκευή (κύλινδρος αζώτου) για να προκαλέσουν τον κύλινδρο αποθήκευσης στον πράκτορα απαλλαγής και ούτω καθεξής.

 

    Οι τοποθετήσεις σωληνώσεων είναι εκείνοι οι αγωγοί συνδέω τον εξαφανίζοντας πράκτορα συσκευών και οδηγών με την προστατευτική ζώνη, όπως γαλβανισμένη τον υψηλή πίεση σωλήνα χάλυβα και τη φλάντζα και τον αγκώνα και ούτω καθεξής.

 

    Τα ηλεκτρικά εξαρτήματα είναι εκείνα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για να ανιχνεύσουν και να επιτηρήσουν ολόκληρη την προστατευτική περιοχή και να ελέγξουν ολόκληρο το σύστημα, να προειδοποιήσουν επίσης τους ανθρώπους για να εκκενώσουν και να αποτρέψουν από την επέκταση πυρκαγιάς.

 

    Αυτοί ενσωμάτωσαν τρία μέρη θα είναι αποδοτικοί να ανιχνεύσουν και να εποπτεύσουν και να ανησυχήσουν και να εξαφανίσουν την πυρκαγιά αυτόματα.

 

    Εδώ συνδέεται κατωτέρω η πλήρης σύνθεση ολόκληρου του συστήματος,

 

 

                   120L πρότυπο σύστημα καταστολής αερίου αγωγών Fm200 GB25972-2010   

 

 

Πλεονεκτήματα:

 

   Κάθε σύστημα καταστολής πυρκαγιάς έχει τα ισχυρά σημεία του. εδώ πρόκειται να ρίξει το φως επάνω στο σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200 δικτύων σωλήνων.

   Ισχυρά σημεία:

 

1/ Εύκαμπτη εφαρμογή στις ζώνες προστασίας. Σαν τη δομή και τη συνέλευση άλλων χρήσιμων συστατικών του, μπορεί να συγκεντρώσει μια πολύ μεγάλη ζώνη προστασίας με το συνδυασμό πολλαπλάσιων κυλίνδρων αποθήκευσης. Η κάλυψή της μπορεί να είναι επίσης πολύ μικρή με το σύστημα ενός ενιαίου κυλίνδρου.

 

2/ Αποδοτικός ψεκασμός του αερίου. Ένα σύνολο συστήματος δικτύων σωλήνων μπορεί να κάνει την απαλλαγή κατά μέσο όρο για τις μεγάλες ζώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα με τη βοήθεια της επέκτασης της σωλήνωσης.

 

3/ Συνδυασμένο σύστημα διανομής. Το πιό διακριτικό και εύκαμπτο πλεονέκτημα αυτού του συστήματος είναι συνδυασμένο σύστημα διανομής, που θα συνδυάσει τα πολλαπλάσια δωμάτια σε μια περιοχή ή την οικοδόμηση αλλά με τις διαφορετικές διαστάσεις ή στο διαφορετικό πάτωμα. Εν τω μεταξύ, μπορεί να μειώσει το κόστος βασισμένο στον αρχικό από λιγότερα και ασφαλή τη χρησιμοποίηση του πυροσβυστικού αερίου. Λόγω της υιοθέτησης των εκλεκτικών βαλβίδων που μπορούν να καθοδηγήσουν το πυροσβυστικό αέριο στο δωμάτιο στην πυρκαγιά, έτσι θα ήταν σχετικά εξυπνώτερο να ελεγχθεί κάθε δωμάτιο για να αποφύγει ένα ατύχημα. Είναι αντάξιο να αναφερθεί ότι τα συνδυασμένα δωμάτια πρέπει να είναι το πολύ-πολύ 8 σύμφωνα με τα πρότυπά μας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά