Κίνα FM200 σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κατασκευαστής

Ηλεκτρομαγνητικός κύλινδρος εκκινητών 40L Fm200 για την εξάλειψη

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 100 ομάδες
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΚΟΝΤΡΑΠΛΑΚΈ
Χρόνος παράδοσης: 10-15 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/P, T/T, Western Union, Paypal, πιστωτική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 3000 σύνολα το μήνα
Επικοινωνήστε

Λεπτομερής ενημέρωση

Ικανότητας: 40L Όγκος αποθήκευσης: 40L
Πίεση αποθήκευσης: 2.5MPa (20℃) Μέγιστη πίεση εργασίας (50℃): 4.2MPA
Τρόπος λειτουργίας: ηλεκτρομαγνητικός εκκινητής μηχανικός εκκινητής έκτακτης ανάγκης Χρόνος ανάβλυσης πρακτόρων εξάλειψης: ≤10S
Υψηλό φως:

fire fighting extinguishers

,

fm200 extinguisher

Περιγραφή προϊόντων

Ηλεκτρομαγνητικός κύλινδρος εκκινητών 40L Fm200 για την εξάλειψη

 

 

Περιγραφή:

 

    Fm200 τα εμπορευματοκιβώτια μπορούν να διακριθούν σε δύο μορφές. Κάποιος είναι κύλινδρος, άλλος είναι δεξαμενή. Ο προηγούμενος χρησιμοποιείται στο δίκτυο σωλήνων ή το σύστημα γραφείων fm200 και του τελευταίος είναι για την ένωση του συστήματος fm200 ή την ένωση του πυροσβεστήρα.

 

    Fm200 τα εμπορευματοκιβώτια μπορούν να διαιρεθούν σε πολλά πρότυπα σύμφωνα με τον όγκο μέσα, όπως 8L, 10L, 40L, 70L, 90L τα κ.λπ. Φυσικά, κάθε χώρα έχει τα πρότυπα σχεδίου. Έτσι εάν έχετε το ειδικό πρότυπο των κυλίνδρων διαφορετικών από δικούς μας, μπορείτε ακριβώς να μας έρθετε σε επαφή με και να μας ενημερώσετε. Μπορούμε να προσαρμόσουμε το πρότυπο που θέλετε. Η προϋπόθεση είναι ότι η ποσότητά σας φθάνει στις εργασίες batch.

 

    Fm200 οι κύλινδροι μπορούν να γίνουν σε δύο τύπους σύμφωνα με τα πρότυπα πίεσης. Εδώ έχουμε τους άνευ ραφής και ενωμένους στενά κυλίνδρους χάλυβα. Εάν χρειάζεστε την υψηλή πίεση όταν πρέπει να είστε εκτός από το αέριο μέσα, αυτό άνευ ραφής κύλινδροι χάλυβα. Αντίθετα, μπορείτε να επιλέξετε τον ενωμένο στενά κύλινδρο χάλυβα. Θα κερδίσει κόστος για σας με την προϋπόθεση ότι ο κύλινδρος θα λειτουργήσει.

 

    Εδώ αυτός ο τύπος εμπορευματοκιβωτίου προσαρμόζεται στη σχετικά μεγαλύτερη ζώνη προστασίας. Συνήθως, εάν χρησιμοποιείται για τον τύπο γραφείων, θα εντοπίσει στη γωνία. Αλλά, εάν χρησιμοποιούνται για τον τύπο δικτύων σωλήνων, πρέπει ένα περιθώρια αποθήκευσης για την τοποθέτηση της ομάδας κυλίνδρων.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά