Κίνα FM200 σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κατασκευαστής

Θερμικό ελεγχόμενο αυτόματο εμπορευματοκιβώτιο πυροσβεστήρων 20L

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 30 σύνολο
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κοντραπλακέ, χαρτοκιβώτιο εγγράφου
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή ή την παραλαβή L/C
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, πίστωση Crad, χρεωστική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολο το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Αρχικός τρόπος: Θερμικός ελεγχόμενος Όγκος της δεξαμενής: 20l
Βάρος: 9kg Σχέδιο της εξάλειψης: Εσωκλειόμενη πλημμύρα
Μικτό βάρος: 29kg Διάμετρος: 320 mm

Περιγραφή προϊόντων

Θερμικός ελεγχόμενος πυροσβεστήρας στο εμπορευματοκιβώτιο 20Λ

 

 

Παράμετρος:

 

Αριθ. Προδιαγραφή Τεχνική παράμετρος
1 Γεμίζοντας πίεση 1.6Mpa
2 Χρόνος ψεκασμού ≤8s
3 Θερμοκρασία εργασίας 0~50℃
4 Αρχικός τρόπος Θερμικός ελεγχόμενος

 

 

Περιγραφή:

 

    Το θερμικό ελεγχόμενο πυροσβεστήρα στο εμπορευματοκιβώτιο 20l γεμίζουν με τον πράκτορα 29kg fm200. Είναι ένα είδος άχρωμου και tasteless και non-corrosive και ενέργεια-μονώνοντας αερίου χωρίς υπόλειμμα και ρύπανσης μετά από να εξαφανίσει. Και ODP από το είναι μηδέν.

 

 

Εφαρμογές:

 

    Δωμάτιο ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα στοιχείο - κέντρο επεξεργασίας, βιομηχανικός εξοπλισμός, βιβλιοθήκη, μουσείο και γκαλερί τέχνης, καθαρό δωμάτιο, ανηχοειδής αίθουσα, εγκαταστάσεις ενέργειας εκτάκτου ανάγκης, εύφλεκτος υγρός χώρος αποθήκευσης, κ.λπ.

 

    Η θέση όπου η πυρκαγιά είναι εύκολο να, όπως paint-spraying τη γραμμή παραγωγής, τον γερνώ-ηλεκτρικό εξοπλισμό, την κυλώντας μηχανή, τη μηχανή εκτύπωσης, το διακόπτη ελαίου, βυθισμένο τον πετρέλαιο μετασχηματιστή, τη γονιμοποιώντας δεξαμενή λειωμένων μετάλλων, τη δεξαμενή, τις μεγάλες γεννήτριες, τον ξεραίνοντας εξοπλισμό, τη διαδικασία παραγωγής τσιμέντου του κονιοποιημένου άνθρακα, κ.λπ.

 

 

Συνθέσεις:

 

    Δεν χρειάζεται περισσότερα εξαρτήματα για να αποτελεσθεί από το σύστημα. Η εξαφανίζοντας συσκευή μπορεί αυτόματα να σβήσει την πυρκαγιά μόνο. Έτσι η σύνθεση αυτή εξαφανίζει ακριβώς τη συσκευή, μόνο ένα μέρος. Είναι ένα είδος ειδικού συστήματος ή πυροσβεστήρα.

 

    Εδώ συνδέεται κατωτέρω η πλήρης σύνθεση ολόκληρου του συστήματος,

 

                                                 Θερμικό ελεγχόμενο αυτόματο εμπορευματοκιβώτιο πυροσβεστήρων 20L

                                              

 

Πλεονεκτήματα:

 

1/ Διάστημα αποταμίευσης. Αυτό το κρεμώντας σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200 μπορεί να εγκαταστήσει και στον τοίχο και στην οροφή, έτσι δεν θα καταλάβει το προστατευμένο διάστημα της ζώνης.

 

2/ Κατάλληλη μεταφορά και εύκολη εγκατάσταση. Επειδή αυτό το σύστημα δεν χρειάζεται οποιεσδήποτε τοποθετήσεις σωληνώσεων συνοδευόμενες, ούτε ο θερμοκρασία-βασισμένος στον τύπος δεν απαιτεί οποιαδήποτε ηλεκτρικά στοιχεία, έτσι κατά συσκευασία του προϊόντος, μια ξύλινη το περίπτωση μπορεί να βάλει μέσα σε τρεις από τους πυροσβεστήρες. Όταν οι χρήστες λαμβάνουν τα προϊόντα, πρέπει ακριβώς να πάρουν έξω το συνδετήρα και να καθορίσουν το σύστημα στην οροφή ή τον τοίχο, και έπειτα το σύστημα μπορεί να αρχίσει.

 

3/ Χρήματα αποταμίευσης. Η επιλογή αυτού του συστήματος μπορεί να βοηθήσει χρήματα λόγω των μερικών συστατικών της.

 

4/ Καθαρός, καθαρός, φιλικός προς το περιβάλλον και καμία ζημία στο στρώμα όζοντος.

 

 

Προσοχές:

 

1/ Δεδομένου ότι οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανίζεται, οι χρήστες πρέπει να μας καλέσουν πρώτα και θα στείλουμε τους επαγγελματίες εκεί για την επισκευή. Οι χρήστες δεν πρέπει καλύτερα να προσπαθήσουν να το καθορίσουν οι ίδιοι, είμαστε φοβισμένοι ότι μια μη επαγγελματική επισκευή θα καταστήσει τα πράγματα πολύ χειρότερα.

 

2/ Μια προστατευμένη ζώνη μπορεί να εγκαταστήσει το πολύ-πολύ έναν θερμοκρασία-βασισμένο στο κρεμώντας πυροσβεστήρα τύπων fm200. Όταν υπάρχει μια πυρκαγιά, η διαφορά θερμοκρασίας μπορεί να είναι ανίκανη να αφήσει την εργασία πυροσβεστήρων συγχρόνως, η οποία μπορεί να επιφέρει τη συνέπεια ότι δεν υπάρχει αρκετός πράκτορας πυρκαγιάς για να σβήσει την πυρκαγιά.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά