Κίνα FM200 σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κατασκευαστής

Ενιαία ζώνη εμπορευματοκιβωτίων πυροσβεστήρων 30L αναστολής αυτόματη Fm200

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 30 σύνολο
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κοντραπλακέ, χαρτοκιβώτιο εγγράφου
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή ή την παραλαβή L/C
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, πίστωση Crad, χρεωστική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολο το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Τύπος: Αναστολή Ικανότητα του κυλίνδρου: 30L
Καθαρό βάρος: 15 KG Διάμετρος: 410mm
Ύψος: 440mm Μικτό βάρος: 45kg

Περιγραφή προϊόντων

Ενιαία ζώνη εμπορευματοκιβωτίων πυροσβεστήρων 30L αναστολής αυτόματη Fm200

 

 

Παράμετρος:

 

Αριθ. Προδιαγραφή Τεχνική παράμετρος
1 Γεμίζοντας πίεση 1.6Mpa
2 Χρόνος ψεκασμού ≤8s
3 Θερμοκρασία εργασίας 0~50℃
4 Αρχικός τρόπος Αυτόματος

 

 

Περιγραφή:

 

    Την πυροσβεστική συσκευή αναστολής του εμπορευματοκιβωτίου 30l γεμίζουν με τον πράκτορα fm200. Είναι ένα είδος άχρωμου, tasteless, non-corrosive και ενέργεια-μονώνοντας αερίου χωρίς υπόλειμμα και ρύπανσης μετά από να εξαφανίσει.

 

    Ο κρεμώντας πυροσβεστήρας τύπων fm200 είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση στις σειρές φωτοστεφάνων, οι οποίες καθιστούν το περιβάλλον μας χειρότερο από πριν. Όταν οι άνθρωποι είναι ανησυχητικοί για το περιβάλλον, το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς Fm200 μπαίνει μέσα τις απόψεις των ανθρώπων. Τώρα το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς fm200 έχει χρησιμοποιήσει ευρέως μεταξύ των χωρών.

 

 

Εφαρμογές:

 

    Δωμάτιο ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα στοιχείο - κέντρο επεξεργασίας, εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών, έλεγχος διεργασίας, ακριβός ιατρικός εξοπλισμός, βιομηχανικός εξοπλισμός, βιβλιοθήκη, μουσείο και γκαλερί τέχνης, καθαρό δωμάτιο, ανηχοειδής αίθουσα, εγκαταστάσεις ενέργειας εκτάκτου ανάγκης, εύφλεκτος υγρός χώρος αποθήκευσης, κ.λπ.

 

 

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

 

    Από την άποψη της περιγραφής του πράκτορα, ένα από τα ικανά πλεονεκτήματά του είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα είδη πυρκαγιών κατηγορίας εκτός από την πυρκαγιά μετάλλων. Και είναι καθαρός πράκτορας. Δεν υπάρχει καμία υπόλειμμα και ρύπανση μετά από να εξαφανίσει.

 

    Είναι πολύ αποδοτικό για σας να προστατεύσεις την κατοχή σας. Δεδομένου ότι είναι ένα σύστημα, περιλαμβάνει την εξαφανίζοντας συσκευή για να σβήσει την πυρκαγιά στο λίγος χρόνο, ειδικά, πιό σύντομο από οκτώ το δεύτερο. Σημαίνει ότι όλος ο πράκτορας θα απαλλαχθεί έτσι στο λίγος χρόνο. Κατόπιν θα πλημμυρίζει συνολικά.

 

    Λόγω των μερικών συστατικών του, αυτό το σύστημα μπορεί επίσης να βοηθήσει χρήματα και διάστημα.

Ενιαία ζώνη εμπορευματοκιβωτίων πυροσβεστήρων 30L αναστολής αυτόματη Fm200

 

 

Προσοχές:

 

1 / Προτείνουμε ότι πρέπει να υπάρξει τουλάχιστον μια ετήσια στερεότυπη επιταγή για ολόκληρο το σύστημα. Πραγματικά, μερικά συστατικά χρειάζονται την επιταγή εβδομαδιαία, κάποιο μηνιαίο και ολόκληρο το σύστημα ετήσια. Η συχνότητα του ελέγχου ακολουθεί καλύτερα τη χειρωνακτική οδηγία που παρέχουμε.

 

2 / Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα, οι χρήστες δεν πρέπει να αγγίξουν τίποτα προσπαθούν ακόμη και να το καθορίσουν οι ίδιοι, επειδή μια μη επαγγελματική επισκευή μπορεί να καταστήσει τα πράγματα χειρότερα. Το καλύτερο σχέδιο προτείναμε πότε το σύστημα έχει κάτι λανθασμένο είναι ότι οι χρήστες πρέπει να περιμένουν τους επαγγελματίες μας εκεί να το επισκευάσουν και να καθορίσουν.

 

3 / Στις επαγγελματικές εκτιμήσεις μας, προτείνουμε ότι ένα προστατευμένο δωμάτιο δεν πρέπει καλύτερα να εγκαταστήσει περισσότερους από έναν θερμοκρασία-βασισμένους στην πυροσβεστήρες fm200. Όταν υπάρχει μια πυρκαγιά, η θερμοκρασία κάποιου διαστήματος κοντά στο σημείο πυρκαγιάς θα ανεβεί και μερικοί δείχνουν μακριά την παραμονή δροσερή. Κατά συνέπεια αυτή η διαφορά θερμοκρασίας είναι ανίκανη να αφήσει τον πυροσβεστήρα να αρχίσει συγχρόνως, το οποίο κάνει τον πράκτορα πυρκαγιάς δεν μπορεί έτρεξε έξω μέσα σε 8s και αποτυγχάνει να προστατεύσει την κατοχή στο δωμάτιο.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά