Κίνα FM200 σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κατασκευαστής

Καθαρά hfc-227Ea Fm200 καθαρίζουν τον πυροσβεστήρα πρακτόρων με το θερμικό αισθητήρα

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 30 σύνολο
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κοντραπλακέ, χαρτοκιβώτιο εγγράφου
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή ή την παραλαβή L/C
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, πίστωση Crad, χρεωστική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολο το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Αρχικός τρόπος: Θερμικός ενεργοποιητής Χρόνος ψεκασμού: ≤8s
Διαχείριση ζώνης: Ενιαία Σχέδιο της εξάλειψης: Εσωκλειόμενη πλημμύρα
Χρώμα: κόκκινο Πρότυπα της εξέτασης: GB25972-2010

Περιγραφή προϊόντων

Καθαρά hfc-227Ea Fm200 καθαρίζουν τον πυροσβεστήρα πρακτόρων με το θερμικό αισθητήρα

 

 

Παράμετρος:

 

Αριθ. Προδιαγραφή Τεχνική παράμετρος
1 Γεμίζοντας πίεση 1.6Mpa
2 Χρόνος ψεκασμού ≤8s
3 Θερμοκρασία εργασίας 0~50℃
4 Αρχικός τρόπος Θερμικός αισθητήρας

 

 

Περιγραφή:

 

    Την ένωση της πυροσβεστικής συσκευής με το θερμικό αισθητήρα γεμίζουν με τον πράκτορα fm200. Είναι ένα είδος άχρωμου και tasteless και non-corrosive και ενέργεια-μονώνοντας αερίου χωρίς υπόλειμμα και ρύπανσης μετά από να εξαφανίσει. Είναι ένα αέριο φιλικός-περιβάλλοντος που χρησιμοποιείται για την εξάλειψη. Επίσης, λόγω τέτοιου χαρακτηριστικού γνωρίσματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ειδική θέση όπου η ηλεκτρική πυρκαγιά είναι εύκολο να.

 

 

Εφαρμογές:

 

    Εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών, έλεγχος διεργασίας, ακριβός ιατρικός εξοπλισμός, βιομηχανικός εξοπλισμός, βιβλιοθήκη, μουσείο και γκαλερί τέχνης, καθαρό δωμάτιο, ανηχοειδής αίθουσα, εγκαταστάσεις ενέργειας εκτάκτου ανάγκης, εύφλεκτος υγρός χώρος αποθήκευσης, κ.λπ.

 

    Η θέση όπου η πυρκαγιά είναι εύκολο να, όπως paint-spraying τη γραμμή παραγωγής, γερνώ-ηλεκτρικός εξοπλισμός, κυλώντας μηχανή, μηχανή εκτύπωσης, διακόπτης ελαίου, βυθισμένος πετρέλαιο μετασχηματιστής, γονιμοποιώντας δεξαμενή λειωμένων μετάλλων, δεξαμενή, μεγάλες γεννήτριες, ξεραίνοντας εξοπλισμός, διαδικασία παραγωγής τσιμέντου του κονιοποιημένου άνθρακα, και το μηχανοστάσιο του σκάφους, η λαβή φορτίου, κ.λπ.

 

 

Συσκευασίες:

 

    Συσκευάζουμε πάντα τα προϊόντα πρώτα με το polyfoam και έπειτα η ξύλινη περίπτωση, εάν οι πελάτες απαιτήσουν ή το προϊόν είναι πάρα πολύ μεγάλο, θα κάνουμε μια παλέτα για να έχουμε μια περαιτέρω προστασία.

Καθαρά hfc-227Ea Fm200 καθαρίζουν τον πυροσβεστήρα πρακτόρων με το θερμικό αισθητήρα

 

 

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

 

    Από την άποψη της περιγραφής του πράκτορα, ένα από τα ικανά πλεονεκτήματά του είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα είδη πυρκαγιών κατηγορίας εκτός από την πυρκαγιά μετάλλων. Και είναι καθαρός πράκτορας. Δεν υπάρχει καμία υπόλειμμα και ρύπανση μετά από να εξαφανίσει.

 

    Ένας άλλος ένας είναι ότι το εξαφανίζοντας σύστημα fm200 είναι ειδικό για τα κρίσιμη προτερήματα ή τη συσκευή. Δεν θα έχει καμία ζημία για την ιδιοκτησία σας. Σχετικά, είναι φτηνό και αποτελεσματικό να επιλεχτεί ως σύστημα καταστολής πυρκαγιάς.

 

 

Αρχή εργασίας:

 

Όταν μια πυρκαγιά συμβαίνει, αυτά τα δύο δακτυλογραφούν το κρεμώντας σύστημα καταστολής πυρκαγιάς fm200 έχουν το διαφορετικό ενεργοποιώντας τρόπο.

 

Το ηλεκτρομαγνητικό κρεμώντας σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200:

 

Μια πυρκαγιά συμβαίνει ο καπνός ότι → Α/ο ανιχνευτής θερμότητας ενεργοποιεί και στέλνει ένα σήμα στο πίνακα ελέγχου πινάκων ελέγχου → λαμβάνει το σήμα και ενεργοποιεί το ξυπνητήρι για να ειδοποιήσει τους ανθρώπους ότι γρήγορα η διαφυγή από το χτίζοντας πίνακα ελέγχου → λαμβάνει και τα σήματα από τον καπνό και τον ανιχνευτή θερμότητας, και ενεργοποιεί έπειτα το ηλεκτρομαγνητικό κρεμώντας σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200.

 

Ο θερμοκρασία-βασισμένος στο κρεμώντας πυροσβεστήρας τύπων fm200:

 

Μια πυρκαγιά συμβαίνει → η θερμοκρασία αναρριχείται στην υψηλή γρήγορη θερμοκρασία → υπερβαίνει τη διευκρινισμένη θερμοκρασία της αισθαμένος σφαίρας → γυαλιού θερμοκρασίας η θερμοκρασία αισθαμένος η σφαίρα γυαλιού καίγεται από το υψηλής θερμοκρασίας → ο πράκτορας πυρκαγιάς fm200 προέρχεται από τον κύλινδρο μέσω του ακροφυσίου για να σβήσει την πυρκαγιά.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά