Κίνα FM200 σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κατασκευαστής

Ενιαίος πυροσβεστήρας του CO2 συσκευών ζώνης πυροσβεστικός αυτόματος ή χειρωνακτικός

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 30 σύνολο
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κοντραπλακέ, χαρτοκιβώτιο εγγράφου
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή ή την παραλαβή L/C
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, πίστωση Crad, χρεωστική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολο το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Διάμετρος: 320 mm Ικανότητα του πράκτορα: 16 KG
Διαχείριση ζώνης: Ενιαία Σχέδιο της εξάλειψης: Εσωκλειόμενη πλημμύρα
Βάρος: 8 KG Ύψος: 430mm

Περιγραφή προϊόντων

Ενιαίος πυροσβεστήρας του CO2 συσκευών ζώνης πυροσβεστικός αυτόματος ή χειρωνακτικός

 

 

Παράμετρος:

 

Αριθ. Προδιαγραφή Τεχνική παράμετρος
1 Γεμίζοντας πίεση 1.6Mpa
2 Χρόνος ψεκασμού ≤8s
3 Θερμοκρασία εργασίας 0~50℃
4 Αρχικός τρόπος Έναρξη θερμοκρασίας

 

 

Περιγραφή:

 

    Την ένωση της πυροσβεστικής συσκευής του τύπου 16l γεμίζουν με τον πράκτορα fm200. Είναι ένα είδος άχρωμου και tasteless και non-corrosive και ενέργεια-μονώνοντας αερίου χωρίς υπόλειμμα και ρύπανσης μετά από να εξαφανίσει. Και ODP από το είναι μηδέν. Είναι ένα αέριο φιλικός-περιβάλλοντος που χρησιμοποιείται για την εξάλειψη. Επίσης, λόγω τέτοιου χαρακτηριστικού γνωρίσματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ειδική θέση όπου η ηλεκτρική πυρκαγιά είναι εύκολο να.

 

 

Εφαρμογές:

 

    Δωμάτιο ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα στοιχείο - κέντρο επεξεργασίας, εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών, έλεγχος διεργασίας, ακριβός ιατρικός εξοπλισμός, βιομηχανικός εξοπλισμός, εγκαταστάσεις ενέργειας εκτάκτου ανάγκης, εύφλεκτος υγρός χώρος αποθήκευσης, κ.λπ.

 

    Η θέση όπου η πυρκαγιά είναι εύκολο να, όπως paint-spraying τη γραμμή παραγωγής, γερνώ-ηλεκτρικός εξοπλισμός, κυλώντας μηχανή, μηχανή εκτύπωσης, διακόπτης ελαίου, βυθισμένος πετρέλαιο μετασχηματιστής, γονιμοποιώντας δεξαμενή λειωμένων μετάλλων, δεξαμενή, μεγάλες γεννήτριες, ξεραίνοντας εξοπλισμός, διαδικασία παραγωγής τσιμέντου του κονιοποιημένου άνθρακα, και το μηχανοστάσιο του σκάφους, η λαβή φορτίου, κ.λπ.

 

 

Συνθέσεις:

  

    Κανονικά, ένα πλήρες σύστημα καταστολής πυρκαγιάς περιέχει τρία μέρη -- πυροσβυστική συσκευή, τοποθέτηση σωληνώσεων και ηλεκτρικά στοιχεία. Εντούτοις, το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200 αγωνίας δεν χρειάζεται οποιαδήποτε τοποθέτηση σωληνώσεων, ούτε ο θερμοκρασία-βασισμένος στο τύπος πυροσβεστήρων αναστολής fm200 δεν απαιτεί τα ηλεκτρικά στοιχεία.

 

    Τα συστατικά αυτής της καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200 αναστολής είναι: στρογγυλός κύλινδρος με τον πράκτορα πυρκαγιάς fm200, ενεργοποιητής σωληνοειδών (ηλεκτρομαγνητικός τύπος), βαλβίδα εμπορευματοκιβωτίων, διακόπτης πίεσης, ακροφύσιο, αισθαμένος σφαίρα γυαλιού θερμοκρασίας (θερμοκρασία-βασισμένος στον τύπος).

                                                Ενιαίος πυροσβεστήρας του CO2 συσκευών ζώνης πυροσβεστικός αυτόματος ή χειρωνακτικός

 

 

Προσοχές:

 

1 / Προτείνουμε ότι πρέπει να υπάρξει τουλάχιστον μια ετήσια στερεότυπη επιταγή για ολόκληρο το σύστημα. Πραγματικά, μερικά συστατικά χρειάζονται την επιταγή εβδομαδιαία, κάποιο μηνιαίο και ολόκληρο το σύστημα ετήσια. Η συχνότητα του ελέγχου ακολουθεί καλύτερα τη χειρωνακτική οδηγία που παρέχουμε.

 

2/στις επαγγελματικές εκτιμήσεις μας, προτείνουμε ότι ένα προστατευμένο δωμάτιο δεν πρέπει καλύτερα να εγκαταστήσει περισσότερους από έναν θερμοκρασία-βασισμένους στον πυροσβεστήρες fm200. Όταν υπάρχει μια πυρκαγιά, η θερμοκρασία κάποιου διαστήματος κοντά στο σημείο πυρκαγιάς θα ανεβεί και μερικοί δείχνουν μακριά την παραμονή δροσερή. Κατά συνέπεια αυτή η διαφορά θερμοκρασίας είναι ανίκανη να αφήσει τον πυροσβεστήρα να αρχίσει συγχρόνως, το οποίο κάνει τον πράκτορα πυρκαγιάς δεν μπορεί έτρεξε έξω μέσα σε 8s και αποτυγχάνει να προστατεύσει την κατοχή στο δωμάτιο.

                                           

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά