Κίνα FM200 σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κατασκευαστής

Κόκκινο στρογγυλό πυροσβυστικό σύστημα πυροσβεστήρων FM200/HFC-227ea

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πιστοποίηση: CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 30 σύνολο
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κοντραπλακέ, χαρτοκιβώτιο εγγράφου
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή ή την παραλαβή L/C
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, πίστωση Crad, χρεωστική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολο το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Πίεση αποθήκευσης: 1.6MPa Όγκος: 40L
Διαχείριση ζώνης: Ενιαίος Χρόνος ψεκασμού: ≤8s
Θερμοκρασία εργασίας: 0~50℃ Πρότυπα της εξέτασης: GB25972-2010

Περιγραφή προϊόντων

Κόκκινο στρογγυλό πυροσβυστικό σύστημα πυροσβεστήρων FM200/HFC-227ea

 

 

Παράμετρος:

 

Αριθ. Προδιαγραφή Τεχνική παράμετρος
1 Γεμίζοντας πίεση 1.6Mpa
2 Χρόνος ψεκασμού ≤8s
3 Θερμοκρασία εργασίας 0~50℃
4 Αρχικός τρόπος Αυτόματος

 

 

Περιγραφή:

 

    Την πυροσβεστική συσκευή του εμπορευματοκιβωτίου 40l με Fm200 γεμίζουν με τον πράκτορα fm200. Είναι ένα είδος άχρωμου και tasteless και non-corrosive και ενέργεια-μονώνοντας αερίου χωρίς υπόλειμμα και ρύπανσης μετά από extinguishing.happen.

 

    Το αέριο FM200 είναι ένα είδος άχρωμου, odorless και ο καθαρός πράκτορας πυρκαγιάς χρησιμοποίησε ευρέως σε όλο τον κόσμο. Έναντι άλλων ειδών πρακτόρων πυρκαγιάς όπως το CO2 και το φωτοστέφανο, FM200 είναι φιλικότερο προς το περιβάλλον γιατί δεν θα βλάψει το στρώμα όζοντος αλλά άλλοι. Το αέριο FM200 έχει το όζον μειώνοντας τη δυνατότητα μηδενός. Αυτό που είναι περισσότερος, FM200 έχει όλα τα πλεονεκτήματα που άλλοι πράκτορες πυρκαγιάς έχουν, όπως μη τοξικούς, noncorrosive και ηλεκτρικό που μονώνεται έτσι ώστε το αέριο FM200 θεωρείται ως βέλτιστο υποκατάστατο στη σειρά φωτοστεφάνων.

 

 

Εφαρμογές:

   

     Η θέση όπου η πυρκαγιά είναι εύκολο να, όπως paint-spraying τη γραμμή παραγωγής, γερνώ-ηλεκτρικός εξοπλισμός, κυλώντας μηχανή, μηχανή εκτύπωσης, διακόπτης ελαίου, βυθισμένος πετρέλαιο μετασχηματιστής, γονιμοποιώντας δεξαμενή λειωμένων μετάλλων, δεξαμενή, μεγάλες γεννήτριες, ξεραίνοντας εξοπλισμός, διαδικασία παραγωγής τσιμέντου του κονιοποιημένου άνθρακα, και το μηχανοστάσιο του σκάφους, η λαβή φορτίου, κ.λπ.

 

 

Συνθέσεις:

 

    Δεν χρειάζεται περισσότερα εξαρτήματα για να αποτελεσθεί από το σύστημα. Η εξαφανίζοντας συσκευή μπορεί αυτόματα να σβήσει την πυρκαγιά μόνο. Έτσι η σύνθεση αυτή εξαφανίζει ακριβώς τη συσκευή, μόνο ένα μέρος. Είναι ένα είδος ειδικού συστήματος ή πυροσβεστήρα.

 

    Εδώ συνδέεται κατωτέρω η πλήρης σύνθεση ολόκληρου του συστήματος,

 

   Κόκκινο στρογγυλό πυροσβυστικό σύστημα πυροσβεστήρων FM200/HFC-227ea

 

 

Προσοχές:

 

1/ Το σύστημα έχει έναν στερεότυπο έλεγχο θα είναι καλύτερο. Μερικά συστατικά χρειάζονται μια εβδομαδιαία έκδοση ελέγχου, κάποιο μηνιαίο και ολόκληρο το σύστημα ετήσια. Ένας κανονικός έλεγχος μπορεί να αποτρέψει το σύστημα από έναν κακό όρο και να προστατεύσει την κατοχή των χρηστών αποτελεσματικότερα.

 

2/ Προτείνουμε να εγκαταστήσουμε όχι περισσότερους από έναν θερμοκρασία-βασισμένο στο κρεμώντας πυροσβεστήρα τύπων fm200 σε μια προστατευμένη ζώνη, επειδή η διαφορά θερμοκρασίας μπορεί να είναι ανίκανη να αφήσει τον πυροσβεστήρα να αρχίσει συγχρόνως.

 

3/ Μετά από την εγκατάσταση, εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα, προτείνουμε ότι οι χρήστες δεν πρέπει να αγγίξουν τίποτα ή να προσπαθήσουν να την καθορίσουν οι ίδιοι επειδή μια μη επαγγελματική επισκευή μπορεί να αφήσει τα πράγματα χειρότερα. Η καλύτερη λύση περιμένει τους επαγγελματίες μας για να το καθορίσει.

 

4/ Όταν οι χρήστες εγκαθιστούν τον πυροσβεστήρα fm200, πρέπει να επιλέξουν έναν στερεό τοίχο και μια προσιτή οροφή. Εάν το ανώτατο όριο δεν είναι αρκετά ισχυρό, αυτό θα είναι πολύ επικίνδυνο για τις κατοχές των χρηστών και τους υπαλλήλους.

                                            

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά