Κίνα FM200 σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κατασκευαστής

Αυτόματος πυροσβεστήρας Fm200 με την πιστοποίηση CMA/CNAS

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 30 σύνολο
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κοντραπλακέ, χαρτοκιβώτιο εγγράφου
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή ή την παραλαβή L/C
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, πίστωση Crad, χρεωστική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολο το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Καθαρό βάρος: 20 KG Ικανότητα του πράκτορα: 38KG
Διαχείριση ζώνης: Ενιαία Σχέδιο της εξάλειψης: Εσωκλειόμενη πλημμύρα
Αρχικός τρόπος: Αυτόματη Όγκος της δεξαμενής: 40L

Περιγραφή προϊόντων

Αυτόματος πυροσβεστήρας Fm200 με την πιστοποίηση CMA/CNAS

 

 

Παράμετρος:

 

Αριθ. Προδιαγραφή Τεχνική παράμετρος
1 Γεμίζοντας πίεση 1.6Mpa
2 Χρόνος ψεκασμού ≤8s
3 Θερμοκρασία εργασίας 0~50℃
4 Αρχικός τρόπος Ηλεκτρική έναρξη

 

 

Περιγραφή:

 

    Την αυτόματη πυροσβεστική συσκευή που αποθηκεύεται στο εμπορευματοκιβώτιο 40l γεμίζουν με τον πράκτορα fm200. Είναι ένα είδος άχρωμου και tasteless και non-corrosive και ενέργεια-μονώνοντας αερίου.

 

    Χρησιμοποιείται στο δωμάτιο ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα στοιχείο - κέντρο επεξεργασίας, εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών, έλεγχος διεργασίας, ακριβός ιατρικός εξοπλισμός, βιομηχανικός εξοπλισμός, βιβλιοθήκη, μουσείο και γκαλερί τέχνης, καθαρό δωμάτιο, εγκαταστάσεις ενέργειας εκτάκτου ανάγκης, εύφλεκτος υγρός χώρος αποθήκευσης, κ.λπ.

 

    FM200 μπορεί να σβήσει την πυρκαγιά αποτελεσματικά σε 10s χωρίς αναχώρηση οποιωνδήποτε υπολειμμάτων, έτσι οι χρήστες δεν χρειάζονται τα περισσότερους χρήματα και χρόνο να καθαρίσουν επάνω τις θέσεις σας αφότου ενεργοποιείται το σύστημα πυρκαγιάς fm200. Τα προϊόντα αστεριών της επιχείρησής μας είναι σύστημα καταστολής πυρκαγιάς δικτύων fm200 σωλήνων, σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200 γραφείων και κρεμώντας σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200.

 

 

Συνθέσεις:

   

    Η κρεμώντας συσκευή καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200 μπορεί να διαιρεθεί σε δύο τύπους: κάποιος είναι ο ηλεκτρομαγνητικός τύπος, άλλος είναι ο ελεγχόμενος ως προς τη θερμοκρασία τύπος.

   

    Ο ηλεκτρομαγνητικός τύπος που κρεμά τη συσκευή καταστολής πυρκαγιάς fm200 αποτελείται από έναν κύλινδρο fm200, μια βαλβίδα εμπορευματοκιβωτίων, έναν ενεργοποιητή σωληνοειδών, έναν διακόπτη πίεσης, έναν σωλήνα ανοξείδωτου, και ένα ακροφύσιο.

Ο ελεγχόμενος ως προς τη θερμοκρασία τύπος που κρεμά το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς fm200 προτιμά μια μονάδα του αισθητήρα θερμοκρασίας αντί της βαλβίδας εμπορευματοκιβωτίων και της βαλβίδας σωληνοειδών.

                                        Αυτόματος πυροσβεστήρας Fm200 με την πιστοποίηση CMA/CNAS

 

 

Πλεονεκτήματα:

 

Αν και το κρεμώντας σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200 έχει δύο είδη συστήματος, αλλά τα πλεονεκτήματά τους είναι τα ίδια με επόμενο:

 

1/ Ουσιαστική εκτίμηση λίγης προστασίας. Μερικές περιοχές, όπως τα δωμάτια κεντρικών υπολογιστών ή τα ηλεκτρικοί δωμάτια ή οι όμοιοι θα ήταν πολύ μικρές, οι οποίοι απαιτούν λίγο πυροσβυστικό πράκτορα. Κατόπιν, το κρεμώντας σύστημα τύπων μπορεί να διαδραματίσει το ρόλο του.

 

2/ Λίγο επάγγελμα του διαστήματος. Δεδομένου ότι η ζώνη προστασίας είναι πολύ μικρή, έτσι ίσως δεν υπάρχει κανένα πολύ διάστημα για να τοποθετήσει άλλες μηχανές ή συσκευές ή τα αντικείμενα. Κατόπιν, ο κρεμώντας τύπος σχεδιάζεται με τη μικρή αλλά αποδοτική λειτουργία της καταστολής πυρκαγιάς και της γενικής κάλυψης σε ολόκληρο το δωμάτιο.

 

3/ Κατάλληλες εγκατάσταση και μεταφορά. Λόγω του σχετικού ελαφριού και μικρού αριθμού, ακόμη και ένα άτομο μπορεί να το κρατήσει και να καθορίσει στην κορυφή της οροφής ή του τοίχου. Αλλά πρόσθετα, το ελεγχόμενο ως προς τη θερμοκρασία πρότυπο δεν μπορεί να εγκατασταθεί περισσότερα από ένα κομμάτια κατ 'αρχήν ή την πρακτική.

 

 

Προσοχές:

 

    Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα, προτείνουμε ότι ο χρήστης δεν πρέπει να το καθορίσει οι ίδιοι επειδή μια μη επαγγελματική επισκευή μπορεί να κάνει τα πράγματα να γίνουν χειρότερα από πριν. Οι χρήστες πρέπει να απαιτήσουν και να περιμένουν την επαγγελματική επισκευή μας.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά