Κίνα FM200 σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κατασκευαστής

Αυτόματος πυροσβεστήρας συνήθειας με το θερμικό ελεγχόμενο ODM ακροφυσίων/cOem

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 30 σύνολο
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κοντραπλακέ, χαρτοκιβώτιο εγγράφου
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή ή την παραλαβή L/C
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, πίστωση Crad, χρεωστική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολο το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Αρχικός τρόπος: Θερμικός ελεγχόμενος Ώθηση: Αυτόματη
Διαχείριση ζώνης: Ενιαία Σχέδιο της εξάλειψης: Εσωκλειόμενη πλημμύρα
Παράγοντας: Fm200 Πρότυπα της εξέτασης: GB25972-2010

Περιγραφή προϊόντων

Αυτόματος πυροσβεστήρας συνήθειας με το θερμικό ελεγχόμενο ODM ακροφυσίων/cOem

 

 

Παράμετρος:

 

Αριθ. Προδιαγραφή Τεχνική παράμετρος
1 Γεμίζοντας πίεση 1.6Mpa
2 Χρόνος ψεκασμού ≤8s
3 Θερμοκρασία εργασίας 0~50℃
4 Αρχικός τρόπος Θερμικός ελεγχόμενος

 

 

Περιγραφή:

 

    Τον αυτόματο πυροσβεστήρα με το θερμικό ελεγχόμενο ακροφύσιο γεμίζουν με το αέριο fm200 ή του CO2. Fm200 (hfc-227ea) είναι ένα είδος άχρωμου και tasteless και non-corrosive και ενέργεια-μονώνοντας αερίου χωρίς υπόλειμμα και ρύπανσης μετά από να εξαφανίσει. Και ODP από το είναι μηδέν.

 

 

Εφαρμογές:

 

    Δωμάτιο ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα στοιχείο - κέντρο επεξεργασίας, εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών, έλεγχος διεργασίας, ακριβός ιατρικός εξοπλισμός, βιομηχανικός εξοπλισμός, βιβλιοθήκη, μουσείο και γκαλερί τέχνης, καθαρό δωμάτιο, ανηχοειδής αίθουσα, εγκαταστάσεις ενέργειας εκτάκτου ανάγκης, εύφλεκτος υγρός χώρος αποθήκευσης, κ.λπ.

                                 

 

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

 

    Από την άποψη της περιγραφής του πράκτορα, ένα από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα είδη πυρκαγιών κατηγορίας εκτός από την πυρκαγιά μετάλλων. Και είναι καθαρός πράκτορας. Δεν υπάρχει καμία υπόλειμμα και ρύπανση μετά από να εξαφανίσει.

 

    Fm200 ο αυτόματος πυροσβεστήρας είναι ευκολότερος να εγκατασταθεί και θα σώσει πολύ διάστημα μετά από την εγκατάσταση.

Εν τω μεταξύ, φυσικά, θα είναι φτηνότερο χωρίς ταίριασμα των ηλεκτρικών εξαρτημάτων ή των τοποθετήσεων σωληνώσεων. Είναι κατάλληλο για τα μικρά δωμάτια και τις πολλαπλάσιες ζώνες.

 

 

Συσκευασία και μεταφορά:

 

    Συσκευάζουμε συνήθως τα προϊόντα πρώτα με το polyfoam και έπειτα με την ξύλινη περίπτωση εάν είναι απαραίτητο, θα κάνουμε palletizing για να έχουμε μια περαιτέρω προστασία.

Αυτόματος πυροσβεστήρας συνήθειας με το θερμικό ελεγχόμενο ODM ακροφυσίων/cOem

 

 

Αρχή εργασίας:

 

    Όταν μια πυρκαγιά συμβαίνει, αυτά τα δύο δακτυλογραφούν το κρεμώντας σύστημα καταστολής πυρκαγιάς fm200 έχουν το διαφορετικό ενεργοποιώντας τρόπο.

 

    Το ηλεκτρομαγνητικό κρεμώντας σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200:

 

Μια πυρκαγιά συμβαίνει ο καπνός ότι → Α/ο ανιχνευτής θερμότητας ενεργοποιεί και στέλνει ένα σήμα στο πίνακα ελέγχου πινάκων ελέγχου → λαμβάνει το σήμα και ενεργοποιεί το ξυπνητήρι για να ειδοποιήσει τους ανθρώπους ότι γρήγορα η διαφυγή από το χτίζοντας πίνακα ελέγχου → λαμβάνει και τα σήματα από τον καπνό και τον ανιχνευτή θερμότητας, και ενεργοποιεί έπειτα το ηλεκτρομαγνητικό κρεμώντας σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200.

 

    Ο θερμοκρασία-βασισμένος στο κρεμώντας πυροσβεστήρας τύπων fm200:

 

Μια πυρκαγιά συμβαίνει → η θερμοκρασία αναρριχείται στην υψηλή γρήγορη θερμοκρασία → υπερβαίνει τη διευκρινισμένη θερμοκρασία της αισθαμένος σφαίρας → γυαλιού θερμοκρασίας η θερμοκρασία αισθαμένος η σφαίρα γυαλιού καίγεται από το υψηλής θερμοκρασίας → ο πράκτορας πυρκαγιάς fm200 προέρχεται από τον κύλινδρο μέσω του ακροφυσίου για να σβήσει την πυρκαγιά.

 

ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Περισσότεροι από ένας θερμοκρασία-βασισμένοι στο κρεμώντας πυροσβεστήρες τύπων fm200 δεν προτείνονται σε μια προστατευμένη ζώνη. Θα υπάρξει μια διαφορά θερμοκρασίας στο δωμάτιο όταν συμβαίνει μια πυρκαγιά, έτσι εάν δύο ή περισσότερος θερμοκρασία-βασισμένος στην τύπος σε την, είμαστε φοβισμένοι ότι ο θερμοκρασία-βασισμένος στον πυροσβεστήρας τύπων fm200 δεν μπορεί να ενεργοποιήσει συγχρόνως.

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά