Κίνα FM200 σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κατασκευαστής

Εμπορική αυτόματη πυροσβυστική συσκευή τύπων Fm200 πυροσβεστήρων 50L

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 30 σύνολο
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κοντραπλακέ, χαρτοκιβώτιο εγγράφου
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή ή την παραλαβή L/C
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, πίστωση Crad, χρεωστική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολο το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Τόμος: 50 L Ικανότητα του πράκτορα: 50kg
Χρόνος ψεκασμού: ≤8s Σχέδιο της εξάλειψης: Εσωκλειόμενη πλημμύρα
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 0~50℃ Πρότυπα της εξέτασης: GB25972-2010

Περιγραφή προϊόντων

Εμπορική αυτόματη πυροσβυστική συσκευή τύπων Fm200 πυροσβεστήρων 50L

 

 

Παράμετρος:

 

Αριθ. Προδιαγραφή Τεχνική παράμετρος
1 Γεμίζοντας πίεση 1.6Mpa
2 Χρόνος ψεκασμού ≤8s
3 Θερμοκρασία εργασίας 0~50℃
4 Αρχικός τρόπος Αυτόματος

 

 

Περιγραφή:

 

    Fm200 (hfc-227ea) είναι ένα είδος άχρωμου και tasteless και non-corrosive και ενέργεια-μονώνοντας αερίου χωρίς υπόλειμμα και ρύπανσης μετά από να εξαφανίσει. Και ODP από το είναι μηδέν. Είναι ένα αέριο φιλικός-περιβάλλοντος που χρησιμοποιείται για την εξάλειψη. Επίσης, λόγω τέτοιου χαρακτηριστικού γνωρίσματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ειδική θέση όπου η ηλεκτρική πυρκαγιά είναι εύκολο να.

 

    Μέσω λίγης αρχής σωλήνων και συστολής γυαλιού, μπορεί να είναι αυτόματος πυροσβεστήρας χωρίς οποιοδήποτε χειρωνακτικό χειρισμό.

 

 

Αρχή εργασίας:

 

    Όταν μια πυρκαγιά συμβαίνει, αυτά τα δύο δακτυλογραφούν το κρεμώντας σύστημα καταστολής πυρκαγιάς fm200 έχουν το διαφορετικό ενεργοποιώντας τρόπο.

 

    Το ηλεκτρομαγνητικό κρεμώντας σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200:

 

Μια πυρκαγιά συμβαίνει ο καπνός ότι → Α/ο ανιχνευτής θερμότητας ενεργοποιεί και στέλνει ένα σήμα στο πίνακα ελέγχου πινάκων ελέγχου → λαμβάνει το σήμα και ενεργοποιεί το ξυπνητήρι για να ειδοποιήσει τους ανθρώπους ότι γρήγορα η διαφυγή από το χτίζοντας πίνακα ελέγχου → λαμβάνει και τα σήματα από τον καπνό και τον ανιχνευτή θερμότητας, και ενεργοποιεί έπειτα το ηλεκτρομαγνητικό κρεμώντας σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200.

 

    Ο θερμοκρασία-βασισμένος στο κρεμώντας πυροσβεστήρας τύπων fm200:

 

Μια πυρκαγιά συμβαίνει → η θερμοκρασία αναρριχείται στην υψηλή γρήγορη θερμοκρασία → υπερβαίνει τη διευκρινισμένη θερμοκρασία της αισθαμένος σφαίρας → γυαλιού θερμοκρασίας η θερμοκρασία αισθαμένος η σφαίρα γυαλιού καίγεται από το υψηλής θερμοκρασίας → ο πράκτορας πυρκαγιάς fm200 προέρχεται από τον κύλινδρο μέσω του ακροφυσίου για να σβήσει την πυρκαγιά.

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

    Είναι πολύ αποδοτικό για σας να προστατεύσεις την κατοχή σας. Δεδομένου ότι είναι ένα σύστημα, περιλαμβάνει την εξαφανίζοντας συσκευή για να σβήσει την πυρκαγιά στο λίγος χρόνο, ειδικά, πιό σύντομο από οκτώ το δεύτερο. Σημαίνει ότι όλος ο πράκτορας θα απαλλαχθεί έτσι στο λίγος χρόνο. Κατόπιν θα πλημμυρίζει συνολικά.

 

    Fm200 ο αυτόματος πυροσβεστήρας είναι ευκολότερος να εγκατασταθεί και θα σώσει πολύ διάστημα μετά από την εγκατάσταση. Εν τω μεταξύ, φυσικά, θα είναι φτηνότερο χωρίς ταίριασμα των ηλεκτρικών εξαρτημάτων ή των τοποθετήσεων σωληνώσεων. Είναι κατάλληλο για τα μικρά δωμάτια και τις πολλαπλάσιες ζώνες.

 

Μιμούμενο διάγραμμα:

 

    Κάτω από συνημμένος είναι ένα μιμητικό διάγραμμα του αυτόματου πυροσβεστήρα της συσκευής τύπων Fm200 50l

 

                Εμπορική αυτόματη πυροσβυστική συσκευή τύπων Fm200 πυροσβεστήρων 50L

 

 

Προσοχές:

 

1/ Ολόκληρο το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς χρειάζεται τουλάχιστον έναν έλεγχο ετήσια. Στην πραγματικότητα, μερικά συστατικά χρειάζονται μια επιταγή εβδομαδιαία, κάποιο μηνιαίο και ολόκληρο το σύστημα ετήσια. Αυτό είναι η κατάλληλη συχνότητα του ελέγχου για το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς σύμφωνα με τη χειρωνακτική ιδέα μας οδηγίας και του επαγγελματία.

 

2/ Μια προστατευμένη ζώνη μπορεί να εγκαταστήσει το πολύ-πολύ έναν θερμοκρασία-βασισμένο στο κρεμώντας πυροσβεστήρα τύπων fm200. Όταν υπάρχει μια πυρκαγιά, η διαφορά θερμοκρασίας μπορεί να είναι ανίκανη να αφήσει την εργασία πυροσβεστήρων συγχρόνως, η οποία μπορεί να επιφέρει τη συνέπεια ότι δεν υπάρχει αρκετός πράκτορας πυρκαγιάς για να σβήσει την πυρκαγιά.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά