Κίνα FM200 σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κατασκευαστής

αυτόματος πυροσβεστήρας διοξειδίου του άνθρακα 1.6Mpa 8L σε εκκρεμότητα

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 30 σύνολο
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κοντραπλακέ, χαρτοκιβώτιο εγγράφου
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή ή την παραλαβή L/C
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, πίστωση Crad, χρεωστική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολο το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Πίεση αποθήκευσης: 1.6Mpa Ικανότητα του κυλίνδρου: 8L
Διαχείριση ζώνης: Ενιαία Σχέδιο της εξάλειψης: Εσωκλειόμενη πλημμύρα
Παράγοντας: HFC-227ea ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 0~50℃

Περιγραφή προϊόντων

αυτόματος πυροσβεστήρας διοξειδίου του άνθρακα 1.6Mpa 8L σε εκκρεμότητα

 

 

Παράμετρος:

 

Αριθ. Προδιαγραφή Τεχνική παράμετρος
1 Γεμίζοντας πίεση 1.6Mpa
2 Χρόνος ψεκασμού ≤8s
3 Θερμοκρασία εργασίας 0~50℃
4 Αρχικός τρόπος Θερμοκρασία

 

 

Περιγραφή:

 

    8L ο αυτόματος πυροσβεστήρας που αρχίζει σε εκκρεμότητα από τη θερμοκρασία, όταν φθάνει η περιβάλλουσα θερμοκρασία στη θέτοντας αξία, η αισθαμένος σφαίρα γυαλιού θερμοκρασίας θα καεί, απελευθερώνοντας τους εξαφανίζοντας πράκτορες για να σβήσει την πυρκαγιά.

 

 

Εφαρμογές:

 

    Δωμάτιο ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα στοιχείο - κέντρο επεξεργασίας, εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών, έλεγχος διεργασίας, ακριβός ιατρικός εξοπλισμός, βιομηχανικός εξοπλισμός, βιβλιοθήκη, μουσείο και γκαλερί τέχνης, κ.λπ.

 

    Η θέση όπου η πυρκαγιά είναι εύκολο να, όπως paint-spraying τη γραμμή παραγωγής, γερνώ-ηλεκτρικός εξοπλισμός, κυλώντας μηχανή, μηχανή εκτύπωσης, διακόπτης ελαίου, βυθισμένος πετρέλαιο μετασχηματιστής, γονιμοποιώντας δεξαμενή λειωμένων μετάλλων, δεξαμενή, μεγάλες γεννήτριες, ξεραίνοντας εξοπλισμός, διαδικασία παραγωγής τσιμέντου του κονιοποιημένου άνθρακα, και το μηχανοστάσιο του σκάφους, η λαβή φορτίου, κ.λπ.

 

 

Μιμούμενο διάγραμμα:

 

    Κάτω από συνημμένος είναι ένα μιμητικό διάγραμμα 8l που ο αυτόματος πυροσβεστήρας δακτυλογραφεί σε εκκρεμότητα.

 

                

 

           αυτόματος πυροσβεστήρας διοξειδίου του άνθρακα 1.6Mpa 8L σε εκκρεμότητα

 

 

Πλεονεκτήματα:

 

1 / Προτείνουμε ότι πρέπει να υπάρξει τουλάχιστον μια ετήσια στερεότυπη επιταγή για ολόκληρο το σύστημα. Πραγματικά, μερικά συστατικά χρειάζονται την επιταγή εβδομαδιαία, κάποιο μηνιαίο και ολόκληρο το σύστημα ετήσια. Η συχνότητα του ελέγχου ακολουθεί καλύτερα τη χειρωνακτική οδηγία που παρέχουμε.

 

2 / Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα, οι χρήστες δεν πρέπει να αγγίξουν τίποτα προσπαθούν ακόμη και να το καθορίσουν οι ίδιοι, επειδή μια μη επαγγελματική επισκευή μπορεί να καταστήσει τα πράγματα χειρότερα. Το καλύτερο σχέδιο προτείναμε πότε το σύστημα έχει κάτι λανθασμένο είναι ότι οι χρήστες πρέπει να περιμένουν τους επαγγελματίες μας εκεί να το επισκευάσουν και να καθορίσουν.

 

3 / Στις επαγγελματικές εκτιμήσεις μας, προτείνουμε ότι ένα προστατευμένο δωμάτιο δεν πρέπει καλύτερα να εγκαταστήσει περισσότερους από έναν θερμοκρασία-βασισμένους στην πυροσβεστήρες fm200. Όταν υπάρχει μια πυρκαγιά, η θερμοκρασία κάποιου διαστήματος κοντά στο σημείο πυρκαγιάς θα ανεβεί και μερικοί δείχνουν μακριά την παραμονή δροσερή. Κατά συνέπεια αυτή η διαφορά θερμοκρασίας είναι ανίκανη να αφήσει τον πυροσβεστήρα να αρχίσει συγχρόνως, το οποίο κάνει τον πράκτορα πυρκαγιάς δεν μπορεί έτρεξε έξω μέσα σε 8s και αποτυγχάνει να προστατεύσει την κατοχή στο δωμάτιο.

 

 

Αρχή εργασίας:

 

Το ηλεκτρομαγνητικό κρεμώντας σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200:

 

Μια πυρκαγιά συμβαίνει ο καπνός ότι → Α/ο ανιχνευτής θερμότητας ενεργοποιεί και στέλνει ένα σήμα στο πίνακα ελέγχου πινάκων ελέγχου → λαμβάνει το σήμα και ενεργοποιεί το ξυπνητήρι για να ειδοποιήσει τους ανθρώπους ότι γρήγορα η διαφυγή από το χτίζοντας πίνακα ελέγχου → λαμβάνει και τα σήματα από τον καπνό και τον ανιχνευτή θερμότητας, και ενεργοποιεί έπειτα το ηλεκτρομαγνητικό κρεμώντας σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200.

 

Ο θερμοκρασία-βασισμένος στο κρεμώντας πυροσβεστήρας τύπων fm200:

 

Μια πυρκαγιά συμβαίνει → η θερμοκρασία αναρριχείται στην υψηλή γρήγορη θερμοκρασία → υπερβαίνει τη διευκρινισμένη θερμοκρασία της αισθαμένος σφαίρας → γυαλιού θερμοκρασίας η θερμοκρασία αισθαμένος η σφαίρα γυαλιού καίγεται από το υψηλής θερμοκρασίας → ο πράκτορας πυρκαγιάς fm200 προέρχεται από τον κύλινδρο μέσω του ακροφυσίου για να σβήσει την πυρκαγιά.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά