Κίνα FM200 σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κατασκευαστής

8L ηλεκτρικός αυτόματος πυροσβεστήρας Fm200 που ελέγχεται από τη θερμοκρασία

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 30 σύνολο
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κοντραπλακέ, χαρτοκιβώτιο εγγράφου
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή ή την παραλαβή L/C
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, πίστωση Crad, χρεωστική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολο το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Βάρος: 5 KG Παράγοντας: Fm200
Διάμετρος: 150 mm Ύψος: 360mm
Τόμος: 8L Μικτό βάρος: 13 KG

Περιγραφή προϊόντων

8L ηλεκτρικός αυτόματος πυροσβεστήρας Fm200 που ελέγχεται από τη θερμοκρασία

 

 

Παράμετρος:

 

Αριθ. Προδιαγραφή Τεχνική παράμετρος
1 Γεμίζοντας πίεση 1.6Mpa
2 Χρόνος ψεκασμού ≤8s
3 Θερμοκρασία εργασίας 0~50℃
4 Αρχικός τρόπος Ηλεκτρική έναρξη ή χειρωνακτική έναρξη

 

 

Περιγραφή:

 

    8l τον αυτόματο πυροσβεστήρα που ελέγχεται από τη θερμοκρασία γεμίζουν με τον πράκτορα fm200. Είναι ένα είδος άχρωμου και tasteless και non-corrosive και ενέργεια-μονώνοντας αερίου χωρίς υπόλειμμα και ρύπανσης μετά από να εξαφανίσει.

 

    Μέσω λίγης αρχής σωλήνων και συστολής γυαλιού, μπορεί να είναι αυτόματος πυροσβεστήρας χωρίς οποιοδήποτε χειρωνακτικό χειρισμό.

 

 

Συσκευασίες:

 

    Συσκευάζουμε συνήθως τα προϊόντα πρώτα με το polyfoam και δεύτερος οι ξύλινες περιπτώσεις, εάν οι πελάτες απαιτούν ή το προϊόν είναι πάρα πολύ μεγάλο, για το λόγο ασφάλειας, θα έχουμε μια παλέτα για την περαιτέρω προστασία.

8L ηλεκτρικός αυτόματος πυροσβεστήρας Fm200 που ελέγχεται από τη θερμοκρασία

 

 

Εφαρμογές:

 

    Η θέση όπου η πυρκαγιά είναι εύκολο να, όπως paint-spraying τη γραμμή παραγωγής, γερνώ-ηλεκτρικός εξοπλισμός, κυλώντας μηχανή, μηχανή εκτύπωσης, διακόπτης ελαίου, βυθισμένος πετρέλαιο μετασχηματιστής, γονιμοποιώντας δεξαμενή λειωμένων μετάλλων, δεξαμενή, μεγάλες γεννήτριες, ξεραίνοντας εξοπλισμός, διαδικασία παραγωγής τσιμέντου του κονιοποιημένου άνθρακα, και το μηχανοστάσιο του σκάφους, η λαβή φορτίου, κ.λπ.

 

 

Συνθέσεις:

 

    8l ο αυτόματος πυροσβεστήρας που ελέγχεται από τη θερμοκρασία δεν χρειάζεται περισσότερα εξαρτήματα για να αποτελεσθεί από το σύστημα. Η εξαφανίζοντας συσκευή μπορεί αυτόματα να σβήσει την πυρκαγιά μόνο. Έτσι η σύνθεση αυτή εξαφανίζει ακριβώς τη συσκευή, μόνο ένα μέρος. Είναι ένα είδος ειδικού συστήματος ή πυροσβεστήρα.

 

    Εδώ συνδέεται κατωτέρω η πλήρης σύνθεση ολόκληρου του συστήματος,

8L ηλεκτρικός αυτόματος πυροσβεστήρας Fm200 που ελέγχεται από τη θερμοκρασία

 

 

Πλεονεκτήματα:

 

Αν και το κρεμώντας σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200 έχει δύο είδη συστήματος, αλλά τα πλεονεκτήματά τους είναι τα ίδια με επόμενο:

 

1/ Ουσιαστική εκτίμηση λίγης προστασίας. Μερικές περιοχές, όπως τα δωμάτια κεντρικών υπολογιστών ή τα ηλεκτρικοί δωμάτια ή οι όμοιοι θα ήταν πολύ μικρές, οι οποίοι απαιτούν λίγο πυροσβυστικό πράκτορα. Κατόπιν, το κρεμώντας σύστημα τύπων μπορεί να διαδραματίσει το ρόλο του.

 

2/ Λίγο επάγγελμα του διαστήματος. Δεδομένου ότι η ζώνη προστασίας είναι πολύ μικρή, έτσι ίσως δεν υπάρχει κανένα πολύ διάστημα για να τοποθετήσει άλλες μηχανές ή συσκευές ή τα αντικείμενα. Κατόπιν, ο κρεμώντας τύπος σχεδιάζεται με τη μικρή αλλά αποδοτική λειτουργία της καταστολής πυρκαγιάς και της γενικής κάλυψης σε ολόκληρο το δωμάτιο.

 

3/ Κατάλληλες εγκατάσταση και μεταφορά. Λόγω του σχετικού ελαφριού και μικρού αριθμού, ακόμη και ένα άτομο μπορεί να το κρατήσει και να καθορίσει στην κορυφή της οροφής ή του τοίχου. Αλλά πρόσθετα, το ελεγχόμενο ως προς τη θερμοκρασία πρότυπο δεν μπορεί να εγκατασταθεί περισσότερα από ένα κομμάτια κατ 'αρχήν ή την πρακτική.

 

                                            

Αρχή εργασίας:

 

Ηλεκτρομαγνητικός τύπος:

 

    Όταν μια πυρκαγιά συμβαίνει στην προστατευμένη ζώνη, ένας ανιχνευτής καπνού μπορεί να ανιχνεύσει τον καπνό και να στείλει το σήμα στο πίνακα ελέγχου. Μετά από να λάβει το σήμα, ο πίνακας ελέγχου ενεργοποιεί το ξυπνητήρι για να ενημερώσει τους ανθρώπους ότι πρέπει γρήγορα να τρέξουν έξω από την προστατευμένη ζώνη εάν η προστατευμένη ζώνη είναι ένα είδος γραφείου, ή για να πουν στους χρήστες ότι η προστατευμένη ζώνη έχει πάρει μια πυρκαγιά, πρέπει να πάνε για έναν έλεγχο και ένα ξαναγέμισμα. Μετά από το πίνακα ελέγχου που λαμβάνει το σήμα και από τον καπνό και από τον ανιχνευτή θερμότητας, θα ενεργοποιήσει το πυροσβυστικό σύστημα και τους ψεκασμούς πρακτόρων πυρκαγιάς έξω μέσα σε 8s.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά