Κίνα FM200 σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κατασκευαστής

Άχρωμο 180L πυροσβυστικό σύστημα FM200 με το ενιαίο γραφείο

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1set σύστημα
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κοντραπλακέ, χαρτοκιβώτιο εγγράφου
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή ή την παραλαβή L/C
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 3.00 σύνολο το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Διαχείριση ζώνης: Ενιαία Ώθηση: συνολικά αυτόματος
Δύναμη: DC24V/1.6A Σχέδιο της εξάλειψης: Εσωκλειόμενη πλημμύρα
γενικός όγκος: 627L Πρότυπα της εξέτασης: GB25972-2010

Περιγραφή προϊόντων

Άχρωμο πυροσβυστικό σύστημα 180L FM200 με το ενιαίο γραφείο

 

 

Παράμετρος:

 

Αριθ. Προδιαγραφή Τεχνική παράμετρος
1 Γεμίζοντας πίεση 2.5Mpa
2 Πίεση ανακούφισης 5.0±0.225Mpa
3 Χρόνος ψεκασμού ≤10s
4 Θερμοκρασία εργασίας 0~50℃
5 Δύναμη DC24V/1.6A
6 ανώτατη πίεση εργασίας 4.2Mpa

 

 

Περιγραφή:

 

    Fm200 (htc-227ea) είναι ένα είδος άχρωμου και tasteless και non-corrosive και ενέργεια-μονώνοντας αερίου χωρίς υπόλειμμα και ρύπανσης μετά από να εξαφανίσει. Και ODP από το είναι μηδέν. Είναι ένα αέριο φιλικός-περιβάλλοντος που χρησιμοποιείται για την εξάλειψη. Επίσης, λόγω τέτοιου χαρακτηριστικού γνωρίσματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ειδική θέση όπου η ηλεκτρική πυρκαγιά είναι εύκολο να.

 

    Συνδυασμένο με την εξάλειψη της συσκευής και των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, ολόκληρο το σύστημα μπορεί να ωθηθεί αυτόματα. Μπορεί να ελέγξει την κατάσταση της προστατευτικής περιοχής μέσω των ανιχνευτών και έπειτα μπορεί επίσης να αρχίσει την εξαφανίζοντας συσκευή μέσω του ενεργοποιητή σωληνοειδών αυτόματα. Έτσι ολόκληρο το σύστημα μπορεί να επιτύχει την αυτοματοποίηση συνολικά. Επομένως, μπορεί να αποφύγει ότι δεν υπάρχει κανένας που παρατηρούν την πυρκαγιά όταν συμβαίνει και επίσης κερδίζει πολλά χρήματα για την απασχόληση για να εποπτεύσει την προστατευτική περιοχή.

 

 

Εφαρμογές:

 

    Δωμάτιο ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα στοιχείο - κέντρο επεξεργασίας, εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών, έλεγχος διεργασίας, ακριβός ιατρικός εξοπλισμός, βιομηχανικός εξοπλισμός, βιβλιοθήκη, μουσείο και γκαλερί τέχνης, καθαρό δωμάτιο, εγκαταστάσεις ενέργειας εκτάκτου ανάγκης, εύφλεκτος υγρός χώρος αποθήκευσης, κ.λπ.

 

    Η θέση όπου η πυρκαγιά είναι εύκολο να, όπως paint-spraying τη γραμμή παραγωγής, γερνώ-ηλεκτρικός εξοπλισμός, κυλώντας μηχανή, μηχανή εκτύπωσης, διακόπτης ελαίου, βυθισμένος πετρέλαιο μετασχηματιστής, γονιμοποιώντας δεξαμενή λειωμένων μετάλλων, δεξαμενή, μεγάλες γεννήτριες, ξεραίνοντας εξοπλισμός, διαδικασία παραγωγής τσιμέντου του κονιοποιημένου άνθρακα, και το μηχανοστάσιο του σκάφους, η λαβή φορτίου, κ.λπ.

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

    Σύστημα γραφείου fm200: διαχείριση της μεγάλης ζώνης, απλή ολοκλήρωση, άμεση επίδραση ψεκασμού στη ζώνη προστασίας, αποδοτική καταστολή πυρκαγιάς.

 

    1. Αποτελεσματική πυρόσβεση στη σχετικά μικρή περιοχή

    2. Απλή συνέλευση της συσκευής χωρίς σωλήνωση

    3. Κανένα πρόσθετο διάστημα για να αποθηκεύσει τη συσκευή

 

 

Συνθέσεις:

 

   Το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200 γραφείων είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθεί λόγω μερικών συστατικών. Ένα σύστημα διαιρείται συνήθως σε δύο μέρη, κάποιο είναι το πυροσβυστικό μέρος συσκευών, και άλλο είναι το ηλεκτρικό μέρος στοιχείων. Επειδή υπάρχει ένα μόνο μέρος για την εισαγωγή του ηλεκτρικού μέρους, έτσι οι ακόλουθες λέξεις είναι μόνο για την ομιλία για το πυροσβυστικό μέρος συσκευών.

   Η πυροσβυστική συσκευή τύπων fm200 γραφείων αποτελείται από τον πράκτορα fm200, τον κύλινδρο fm200, τη βαλβίδα εμπορευματοκιβωτίων, την εύκαμπτη μάνικα, την υγρή βαλβίδα αντεπιστροφής ροής, το ακροφύσιο και το γραφείο.

 

 

Αρχές εργασίας:

 

  Αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί ολόκληρο τον πλημμυρίζοντας τρόπο να σβηστεί η πυρκαγιά.

 

  Μια πυρκαγιά συμβαίνει. Ένας ανιχνευτής somke ή ένας ανιχνευτής θερμότητας πιάνει κάτι διαφορετικό και στέλνει ένα σήμα στο πίνακα ελέγχου. Μετά από να λάβει το σήμα, ο πίνακας ελέγχου ενεργοποιεί ένα ξυπνητήρι για να πει στους ανθρώπους ότι μπορεί να υπάρξει μια πυρκαγιά και παρακαλώ μια διαφυγή από το κτήριο γρήγορα. Μόνο όταν λαμβάνει και το σήμα από τον καπνό και τον ανιχνευτή θερμότητας ότι ο πίνακας ελέγχου θα ενεργοποιήσει το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς. 

   Άχρωμο 180L πυροσβυστικό σύστημα FM200 με το ενιαίο γραφείο

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά