Κίνα FM200 σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κατασκευαστής

120L πυροσβυστικό σύστημα εμπορευματοκιβωτίων FM200 για την ενιαία διαχείριση ζώνης

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1set σύστημα
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κοντραπλακέ, χαρτοκιβώτιο εγγράφου
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή ή την παραλαβή L/C
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 3.00 σύνολο το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Διαχείριση ζώνης: Ενιαία ζώνη Ικανότητα του κυλίνδρου: 120L
Βάρος: 73kg Πρότυπα της εξέτασης: GB25972-2010
Παράγοντας: Heptafluoropropane Ανώτατη πίεση εργασίας: 4.2MPA

Περιγραφή προϊόντων

120L πυροσβυστικό σύστημα εμπορευματοκιβωτίων FM200 για την ενιαία ζώνη Managemet

 

 

Παράμετρος:

 

Αριθ. Προδιαγραφή Τεχνική παράμετρος
1 Γεμίζοντας πίεση 2.5Mpa
2 Πίεση ανακούφισης 5.0±0.225Mpa
3 Χρόνος ψεκασμού ≤10s
4 Θερμοκρασία εργασίας 0~50℃
5 Δύναμη DC24V/1.6A
6 ανώτατη πίεση εργασίας 4.2Mpa

 

 

Περιγραφή:

 

    Fm200 (htc-227ea) είναι ένα είδος άχρωμου, tasteless, non-corrosive και ενέργεια-μονώνοντας αερίου χωρίς υπόλειμμα και ρύπανσης μετά από να εξαφανίσει. Και το ODP από το είναι μηδέν. Είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον αέριο που χρησιμοποιείται στην πυρόσβεση. Επίσης, λόγω τέτοιων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ειδική θέση όπου η ηλεκτρική πυρκαγιά είναι συμβαίνει εύκολα.

    Το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200 γραφείου χρησιμοποιεί ολόκληρο τον πλημμυρίζοντας τρόπο να σβηστεί η πυρκαγιά σε μια πολύ γρήγορη ταχύτητα, πάντα λιγότερο από 10s. 

 

 

Εφαρμογές:

 

    Η θέση όπου η πυρκαγιά συμβαίνει εύκολα, όπως paint-spraying τη γραμμή παραγωγής, γερνώ-ηλεκτρικός εξοπλισμός, κυλώντας μηχανή, μηχανή εκτύπωσης, διακόπτης ελαίου, βυθισμένος πετρέλαιο μετασχηματιστής, γονιμοποιώντας δεξαμενή λειωμένων μετάλλων, δεξαμενή, μεγάλες γεννήτριες, ξεραίνοντας εξοπλισμός, διαδικασία παραγωγής τσιμέντου του κονιοποιημένου άνθρακα, και το μηχανοστάσιο του σκάφους, η λαβή φορτίου, κ.λπ.

    FM200 η καταστολή πυρκαγιάς είναι κατάλληλη για το κατειλημμένο δωμάτιο, λόγω της εργασίας της η αρχή είναι ολόκληρη πλημμύρα. Εκείνες οι θέσεις που παίρνουν εύκολα την πυρκαγιά απαιτούν το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς μας. Λήψη των εξής για παραδείγματα:

Δωμάτια τηλεπικοινωνιών, στοιχεία και αρχεία εγγράφου, δωμάτια μηχανισμών παρεμβολής, δωμάτια υπολογιστών, στρατιωτικές εφαρμογές και περιοχές κυττάρων, ιατρικός, ρομποτικός εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας, κέντρα τηλεπικοινωνιών, υφαντική κατασκευή, φάκελλοι και αρχεία στοιχείων, εγκαταστάσεις ηλεκτρικής χρησιμότητας, που εξετάζουν/εξοπλισμός απεικόνισης, αποθήκευση μέσων, χημικά εργαστήρια, στρατιωτικά οχήματα.

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

    Από την άποψη της περιγραφής του πράκτορα, ένα από τα ικανά πλεονεκτήματά του είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα είδη πυρκαγιών κατηγορίας εκτός από την πυρκαγιά μετάλλων. Και είναι καθαρός πράκτορας. Δεν υπάρχει καμία υπόλειμμα και ρύπανση μετά από να εξαφανίσει.

 

    Ένας άλλος ένας είναι ότι το εξαφανίζοντας σύστημα fm200 είναι ειδικό για τα κρίσιμη προτερήματα ή τη συσκευή. Δεν θα έχει καμία ζημία για την ιδιοκτησία σας. Σχετικά, είναι φτηνό και αποτελεσματικό να επιλεχτεί ως σύστημα καταστολής πυρκαγιάς.

 

    Διαφορετικό από το διοχετευμένο με σωλήνες τύπο δικτύων αυτόματου συστήματος καταστολής πυρκαγιάς fm200, θα είναι απλό να εγκατασταθεί.

 

    Επειδή δεν υπάρχει καμία εγκατάσταση σωληνώσεων. Εάν η προστατευτική ζώνη σας είναι σχετικά μικρή και δεν υπάρχει καμία πολλαπλάσια ζώνη περισσότερο από τρεις, θα σώσει πολύ.

 

 

Σύνθεση:

 

   Το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τύπων fm200 γραφείου αποτελείται από δύο μέρη. Ένα πλήρες σύστημα απαιτεί και την πυροσβυστική συσκευή και τα ηλεκτρικά στοιχεία. Επειδή υπάρχει ένα χωρισμένο μέρος για την εισαγωγή των ηλεκτρικών στοιχείων, τόσο εδώ δεν πρόκειται να διοργανώσει μια εισαγωγή και μια συζήτηση. Το πυροσβυστικό μέρος συσκευών θα μιληθεί για εδώ.

 

   Η πυροσβυστική συσκευή διαμορφώνεται από: fm200 πράκτορας, κύλινδρος fm200, βαλβίδα εμπορευματοκιβωτίων, ενεργοποιητής σωληνοειδών, εύκαμπτη μάνικα, υγρή βαλβίδα αντεπιστροφής ροής, ακροφύσιο και γραφείο.

       120L πυροσβυστικό σύστημα εμπορευματοκιβωτίων FM200 για την ενιαία διαχείριση ζώνης

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά