Κίνα FM200 σύστημα καταστολής πυρκαγιάς κατασκευαστής

Τρία ενεργοποιημένος cOem τύπων δικτύων σωλήνων συστημάτων καταστολής πυρκαγιάς τρόπου hfc-227ea

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Xingjin
Πιστοποίηση: CAL,CMA,CNAS,ILAC-MRA,CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: nigotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: εξωτερικό κιβώτιο κοντραπλακέ με την τσάντα φυσαλίδων ή το έγγραφο
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 300 σύνολα ανά μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Ικανότητας: 70l, 100, 120l, 150l, 180l Παράγοντας: Fm200
Χρώμα: κόκκινο Prussure πλήρωσης: 4.2MPA

Περιγραφή προϊόντων

Τρία ενεργοποιημένος τύπος δικτύων σωλήνων συστημάτων καταστολής πυρκαγιάς τρόπου hfc-227ea με το cOem

 

 

Περιγραφή

 

Hfc-227ea, heptafluoropropane, είναι ένα είδος καθαρού πράκτορα που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία προσβολής του πυρός. Αν και το CO2 πρακτόρων και ο φωτοστέφανος χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι συνεχίζουν άλλους πράκτορες αντ' αυτού σε τους επειδή διακινδυνεύουν το περιβάλλον. Κατά συνέπεια, fm200 μπαίνει σε βαθμιαία τα μάτια των ανθρώπων.

 

Hfc-227ea το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς τώρα θεωρείται ως κατάλληλο καλό υποκατάστατο της σειράς του CO2 και φωτοστεφάνων, αλλά ακόμα παραμένει ένα πρόβλημα που hfc-227ea δεν εγκαθιστά για εκείνες τις ανοιχτές περιοχές, αλλά ακριβώς για τα κατειλημμένα δωμάτια. Αυτός ο περιορισμός οφείλεται στον τρόπο πώς το σύστημα έσβησε την πυρκαγιά. Fm200 το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς χρησιμοποιεί ολόκληρο τον πλημμυρίζοντας τρόπο να σβηστεί η πυρκαγιά έτσι δεν είναι κατάλληλο για μια ανοιχτή περιοχή.

 

 

Εφαρμογή

 

Όπως επάνω από τις αναφορές, τακτοποιήσεις συστημάτων καταστολής πυρκαγιάς fm200 μόνο για τις κατειλημμένες θέσεις, ο ακόλουθος παρατίθεται για την αναφορά.

 

1/ Υψηλή τεχνολογία ιατρική

2/ Ρομποτικός εξοπλισμός

3/ Κέντρα τηλεπικοινωνιών

4/ Υφαντική κατασκευή

5/ Φάκελλοι και αρχεία στοιχείων

6/ Εγκαταστάσεις ηλεκτρικής χρησιμότητας

7/ Εξοπλισμός δοκιμής/απεικόνισης

8/ Αποθήκευση MEDIA

9/ Χημικά εργαστήρια

10/ Στρατιωτικά οχήματα

 

 

Παράμετρος

 

 

Αριθ. Προδιαγραφές Παράμετροι
    4.2Mpa 5.6Mpa
1. Ικανότητα 70l, 100l, 120l, 150l, 180l 90l, 120l
2. Γεμίζοντας πίεση 4.2Mpa 5.6Mpa
3. Γεμίζοντας πυκνότητα ≤950kg/m ³ ≤1080kg/m ³
4. Χρόνος απαλλαγής ≤10s ≤10s
5. Δύναμη DC24V/1.6A DC24V/1.6A
6. Οδηγώντας συσκευή αζώτου 6.0±1.0Mpa 6.0±1.0Mpa
7. Περίχωρα αποθήκευσης

Θερμοκρασία: - 10~50℃

Σχετική υγρασία: ≤97%

Θερμοκρασία: - 10~50℃

Σχετική υγρασία: ≤97%

8. αναλογία ≤800m ² ≤800m ²
9. όγκος ≤3600m ³ ≤3600m ³

 

 

Συστατικό

 

Fm200 το σύστημα καταστολής πυρκαγιάς αποτελείται από δύο μέρη, κάποιο είναι πυροσβυστικό μέρος συσκευών και άλλο είναι ηλεκτρικό μέρος στοιχείων. Επειδή υπάρχει ένα ειδικό μέρος μόνο για την ομιλία των ηλεκτρικών στοιχείων, τόσο εδώ δεν πρόκειται να το καταστήσει σαφές. Οι συνεχίσεις μιλούν για την πυροσβυστική συσκευή.

 

Η συσκευή καταστολής πυρκαγιάς δικτύων fm200 σωλήνων αποτελείται από τα ακόλουθα συστατικά: fm200 πράκτορας, κύλινδροι fm200, βαλβίδες εμπορευματοκιβωτίων, εύκαμπτες μάνικες, υγρές βαλβίδες αντεπιστροφής ροής, ένα σύνολο πολλαπλής, μια βαλβίδα ασφάλειας, ένας διακόπτης πίεσης, μια οδηγώντας συσκευή αζώτου, ένα οδηγώντας πλαίσιο συσκευών, ένας σωλήνας ελέγχου αερίου, βαλβίδες αντεπιστροφής ροής αερίου (εξαρτάται), εκλεκτικές βαλβίδες (εξαρτάται), ένα ζευγάρι των αγκώνων και των φλαντζών, ακροφύσια. Εάν μια καθορισμένη συσκευή πρέπει να προστατεύσει τις πολλαπλάσιες προστατευμένες ζώνες, η σύνθεσή της είναι όπως ανωτέρω. Εντούτοις, εάν ένα καθορισμένο σύστημα χρειάζεται ακριβώς στην προστατευμένη ενιαία προστατευμένη ζώνη, η βαλβίδα αντεπιστροφής ροής αερίου και η εκλεκτική βαλβίδα πρέπει να ξεφορτωθούν από τη σύνθεσή της.

Τρία ενεργοποιημένος cOem τύπων δικτύων σωλήνων συστημάτων καταστολής πυρκαγιάς τρόπου hfc-227ea

 

 

Πλεονεκτήματα

 

Υπάρχουν πολλά ισχυρά σημεία αυτού του συστήματος, και εδώ πρόκειται να έχουν μια περίληψη για όλο τον πελάτη.

Ισχυρά σημεία:

 

1/ Εύκαμπτη εφαρμογή στις ζώνες προστασίας. Σαν τη δομή και τη συνέλευση άλλων χρήσιμων συστατικών του, μπορεί να συγκεντρώσει μια πολύ μεγάλη ζώνη προστασίας με το συνδυασμό πολλαπλάσιων κυλίνδρων αποθήκευσης. Η κάλυψή της μπορεί να είναι επίσης πολύ μικρή με το σύστημα ενός ενιαίου κυλίνδρου.

 

2/ Αποδοτικός ψεκασμός του αερίου. Ένα σύνολο συστήματος δικτύων σωλήνων μπορεί να κάνει την απαλλαγή κατά μέσο όρο για τις μεγάλες ζώνες σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα με τη βοήθεια της επέκτασης της σωλήνωσης.

 

3/ Συνδυασμένο σύστημα διανομής. Το πιό διακριτικό και εύκαμπτο πλεονέκτημα αυτού του συστήματος είναι συνδυασμένο σύστημα διανομής, το οποίο θα συνδυάσει τα πολλαπλάσια δωμάτια σε ένα περιοχή ή κτήριο, και εκείνα τα δωμάτια είναι με τις διαφορετικές διαστάσεις ή στα διαφορετικά πατώματα. Εν τω μεταξύ, μπορεί να βοηθήσει χρήματα βασισμένα στον αρχικό από λιγότερα και ασφαλή τη χρησιμοποίηση του πυροσβυστικού αερίου. Λόγω του τρόπου ότι το σύστημα υιοθετεί τις εκλεκτικές βαλβίδες για να καθοδηγήσει το αέριο fm200 στο δωμάτιο στην πυρκαγιά, ένας εξυπνώτερος τρόπος να αποφευχθεί ένα ατύχημα είναι να ελεγχθεί η κατάσταση κάθε δωματίου. Τελικά, ένα πράγμα πρέπει να παρατηρηθεί ότι τα συνδυασμένα δωμάτια πρέπει να είναι λιγότερο από οκτώ συμπεριλαμβανομένων οκτώ σύμφωνα με τα πρότυπά μας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά